Du har inga produkter i din varukorg.

Vår historia

Emma grundades i Tyskland i slutet av december 2015, drivkraften var att bli av med komplexiteten som omringar ett madrassköp. Målet var att tillverka en madrass som passar flera kropps- och sömntyper, genom att enbart använda kvalitetsmaterial uppnås en utmärkt formstabilitet. Idag är företaget aktivt i fler än 10 länder världen över och är den mest prisbelönta madrassen i Europa. Tillsammans med våra fördelaktiga kundvillkor så kan du sova gott, vetandes att du köpt en Emma madrass.

Emma i Sverige

Emma är fortfarande ny på den svenska marknaden och vi har kommit för att förenkla och revolutionera hur svenskar köper sina madrasser. Det är slut på långa samt kostsamma väntetider och krångliga returprocesser. Med Emma får du fri frakt och 100 nätter att prova madrassen hemma. Den kommer sedan levereras till dig i en behändig box, perfekt att bära upp för trapporna.

Hur madrassen är producerad

Utforska hur din madrass går från idé till verklighet.

Vårt team består av glada och entusiastiska medarbetare från alla världens länder som arbetar för att du ska få en utmärkt kundupplevelse. Vi har vår bas i Frankfurt där våra medarbetare jobbar.
  • 56 Språk
  • 203 Medarbetare
  • 26 Genomsnittsålder
  • 30 Nationaliteter

Bli en av oss

Det är inte bara Emma som växer, även vårt moderbolag Bettzeit växer och vi letar alltid efter nya motiverade medarbetare. Bli en av oss!

Till vår karriärsida
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel