• Emma Matratze - Seitenansicht
 • Emma Matratze - Kante - Detail
 • Emma Matratze - Seite - Detail

Emma Madrass

En madrass för alla sängar

Emma är en exklusiv madrass som passar alla och behöver inte ytterligare bäddmadrass. Kombinationen av tre lager memory foam som individanpassas, tryckavlastar och ger maximalt stöd för hela kroppen. Emma Madrassen är utsedd till Bäst i test!

1 000,00 kr rabatt på vår Emma Madrass Emma1000
5 999,00 kr
Inklusive moms

Leveranstid: 1 - 2 Veckor

Fortsätt till kassan
Emma madrass kan provas i 100 nätter Madrasser är garanterad i 10 år Den perfekt madrassen till din säng fraktas helt gratis
100 nätters provsömn 10 Års Garanti Fri frakt och retur

För att 10 minuter inte är lång tid nog när det kommer till att välja en ny madrass. Vi låter dig prova skummadrassen under 100 nätter i din egen säng. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Läs mer under fliken för 100 dagars öppet köp.

Vi är så säkra på att Emma är av högsta kvalitet att vi erbjuder 10 års garanti på alla våra Emma madrassers stabilitet och hållbarhet.

Vid köp av din nya Emma Madrass fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din madrass? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning av din madrass. Och du behöver inte rulla tillbaka madrassen i lådan igen.

 

Utformad för att du ska sova bättre

Emma har lagt mycket arbete i utvecklingen madrasser som är efter dina behov och ger din kropp rätt stöd samtidigt som den är komfort. Emmas tre special-lager har kombinerats för att ge dig en riktigt god nattsömn, till ett rättvist pris.

Skummadrass kombinerar tre speciala skumlager Madrasser kommer med ett hållbart och snyggt överdrag Cold foam vid botten av madrass erbjuder stöd och tryckavlastning Minnesskum i mitten av madrassen tryckavlastar och formbar sig till din kropp Madrassens topp består av Airgocell foam som erbjuder punktelasticitet och komfort
 • Madrassöverdrag med klimatreglerande och elastisk egenskaper för bekvämare sömn Klimatreglerande och elastisk

  Madrassens fodral är speciellt utformat för att reglera fuktigheten. Det är elastiskt för god följsamhet för madrassens alla rörelser.

   
 • Madrassens punktelastiskt och andningsbart Airgocell skum funkar som ersättare för bäddmadrass Punktelastisk och andningsbar

  Airgocell®skummet ger ultimat komfort genom dess punktelasticitet vilket gör det möjligt att komprimera en zon utan att det påverkar resten av madrassen. Materialet har även luftporer vilket gör det andningsbart och hjälper madrassen hålla sig sval under hela natten.

   
 • Viskoelastik memory foam erbjuder tryckavlastande och formbar funktionalitet som garanterar att du kan sova bekvämt på madrassen i vilken position som helst Tryckavlastande och formbar

  I mitten av madrassen finns skiktet av viskoelastiskt skum. Skummet ger optimal fördelning av trycket och anpassar sig till kroppens form. Ett komfort materialsom håller dig bekväm i vilken position du än sover.

   
 • Cold foam i botten av madrassen erbjuder precist stöd och avlastning på din kropp som är nödvändigt för en bra säng Stöd

  Kallskummet är utformat för att ge stöd och tryckavlastning. Skummet anpassas för alla sovpositioner och ger ett ger det nödvändiga stödet som hela din rygg behöver.

   
 • Snyggt och hållbart madrassöverdrag ser inte bara bra ut, men också andas och erbjuder optimal luftcirkulation till din säng Andas med snygg finish

  Den mörkgråa sidokåpan garanterar optimal luftcirkulation. Materialet är slitstarkt och håller madrassen på plats samtidigt som den har ett stilrent utseende.

   
Madrassens egenskaper
Tillverkningsland Tillverkad i Tyskland. Alla madrasser är noggrant kontrollerade och följer högsta kvalitetsstandarder.
Certifiering Alla Emma madrassens lager är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100, Class 1 (16.0.93305), vilket innebär att det är material av högsta kvalitet och lämpar sig för barn.
Utformning och material
Emmas inre design består av tre lager:
 • Airgocell® skum
 • Viskoelastiskt skum
 • Kallskum

Yttre klädseln är avtagbar och tvättbar. Dess översta del består av 98% polyester och 2% spandex. Sidorna är tillverkade av 100% polyester och underdelen betår av 89% polyester och 11% polypropen.

Emma kan användas för alla typer av sängar. Hon kan läggas på en resårbotten, i en sängram med ribbad sängbotten eller direkt på golvet.
Fraktinformation Fri frakt. Madrasser mellan 80-140cm i bredd kommer i en låda på 38x38x110cm. Madrasser bredare än 140cm kommer i en större låda på 45x45x110cm.
Garanti Alla Emma Madrasser har 10 års garanti på dess diemnsionella stabilitet och materialens hållbarhet.

Anpassningsbar fasthet.
Perfekt för alla kroppstyper

Oavsett din kroppstyp, Emma madrass anpassar sig efter dina behov
Progressiv insjunkning
Emma madrassen anpassar sig perfekt till trycket från din kropp och sjunker gradvis för att säkerställa optimal komfort. Du behöver därför ingen bäddmadrass men om du vill en hårdare eller mjukare känsla, kan du kombinera madrassen med Emma bäddmadrass.
Maximal anpassning
Emma anpassar sig perfekt till kroppens konturer, på så sätt hålls din ryggrad alltid rak. Våra kunder upplever därför en unik känsla när de ligger på vår madrass.
Autoreglerad stadga
En madrass ska inte vara för mjuk eller för hård, den bör vara av medel fasthet. Som vi väl känner till är det svårt att välja en madrass med rätt stadga, med Emma madrass bestämde vi oss för att satsa på teknisk innovation för att skapa en madrass som anpassas efter din kropp. De självreglerande materialen i vår madrass gör att du kan vila djupt - hela natten. Med Emma vaknar du full av energi för att starta den nya dagen.

Vad ligger bakom kvaliteten hos Emma madrass?

Madrassöverdrag som ger ultimat luftcirkulation Skummadrass har ett punktelastiskt och andningsbart Airgocell skum funkar som ersättare för bäddmadrass Cold foam i botten av madrassen erbjuder precist stöd och avlastning på din kropp som är nödvändigt för en bra säng
Andingsbart fodral Airgocell skum® Stödzoner

Praktiskt, Modernt och Andas

Den innovativa klädseln är inte bara har inte bara moderna och stilren design. Klädseln är också enkel att rengöra, håller konstant luftcirkulation och minskar fuktigheten samt håller madrassen sval under hela natten.

Sånt som dina drömmar är gjorda av

Det luftiga Airgocell®-skummet skapar de bästa förutsättningarna för en avslappnad och bekväm sovmiljö. Tack vare sin utmärkta förmåga att släppa igenom luft behöver du heller ingen bäddmadrass. Om du vill dock att din madrass har en hårdare eller mjukare känsla, kan du kombinera madrassen med Emma bäddmadrass.

Bekvämt stöd för alla situationer

Stödområdena för höfterna och axlarna gör att du sover i en jämn och komfort position. Stödzonerna gör sängen till plats för en mer hälsosam avkoppling.

Andningsbart madrassfodral med klimatreglerande och elastisk egenskaper så att du kan sova bekvämt Andingsbart fodral

Praktiskt, Modernt och Andas

Den innovativa klädseln är inte bara har inte bara moderna och stilren design. Klädseln är också enkel att rengöra, håller konstant luftcirkulation och minskar fuktigheten samt håller madrassen sval under hela natten.

Skummadrassens punktelastiskt och andningsbart Airgocell skum funkar som ersättare för bäddmadrass Airgocell skum®

Sånt som dina drömmar är gjorda av

Det luftiga Airgocell®-skummet skapar de bästa förutsättningarna för en avslappnad och bekväm sovmiljö. Tack vare sin utmärkta förmåga att släppa igenom luft behöver du heller ingen bäddmadrass. Om du vill dock att din madrass har en hårdare eller mjukare känsla, kan du kombinera madrassen med Emma bäddmadrass.

Cold foam i botten av madrassen erbjuder precist stöd och avlastning på din kropp som är nödvändigt för en bra säng Stödzoner

Bekvämt stöd för alla situationer

Stödområdena för höfterna och axlarna gör att du sover i en jämn och komfort position. Stödzonerna gör sängen till plats för en mer hälsosam avkoppling.

 

Öppet köp i 100 dagar!

 • Fri hemleverans på alla madrasser
  Fri frakt

  Vi levererar din Emma direkt hem till dig. Din madrass är alltid helt ny så du blir den första att få sova på den.

 • 100 dagars öppet köp på alla madrasserna
  100 nätters provsömn

  När du fått hem din Emma har du 100 nätters provsömn för att du i lugn och ro kan känna efter om madrassen är den bästa för dig. Om du är nöjd är det bara att fortsätta sova!

 • Är Emma inte något för dig?

  Fri frakt om du bestämma att returnera madrassen inom 100 nätter
  Gratis retur

  Om Emma madrassen av någon anledning inte är rätt för dig kan du returnera den. Kontaka vår kundtjänst så hämtar vi upp den utan extra kostnad.

 • Garanterad att du får din pengar tillbaka om du bestämma att retur din madrass inom 100 nätter
  Full återbetalning

  Vi betalar tillbaka hela beloppet. Inga dolda kostnader tillkommer.

Kvalitet:
Tillverkad i Tyskland

OEKO-TEX® 100 kvalitetscertifierad

Emma madrass är bland de mest innovativa i dess utformning. Den har genomgått ett stort antal tester och omfattande kontroller både vid utveckling men även regelbundet vid produktion. Madrassen är även OEKO-TEX® Standard 100-certifierade (klass 1, 16.0.93305).
Emma tillverkas i västra Tyskland och fraktas därifrån direkt hem till dig, vi arbetar utan mellanhandel för att kunna erbjuda dig lägre priser.

Kemisk fri madrass på Emma, Oeko-Tex standard madrass

Emma - en madrass
för alla sängar

Skapa en kontinentalsäng med resårbotten och madrass från Emma Ideala madrassen till sängram Madrass som kan användas direkt på golvet
På en resårbotten På en ribbad sängbotten Direkt på golvet

Har du en resårbotten? Kompletera med en Emma madrass och höj din säng och sömnupplevelse till en ny nivå. Du kan förnya din kontinentalsäng genom att byta ut din gamla resårmadrass mot Emma Madrassen.

Emma fungerar lika bra på en ribbad sängbotten som på en lamellbotten, med eller utan sängram. Använder du en ribbad sängbotten bör avståndet mellan skivorna inte vara mer än 5cm.

Enkel eller kreativ inredning? Emma är madrassen som passar alla sängar. Se bara till att madrassen ligger på en yta som är plan, ren och torr. Inga möbler behövs då Emma kan läggas direkt på golvet.

Skapa en kontinentalsäng med resårbotten och madrass från Emma På en resårbotten

Har du en resårbotten? Kompletera med en Emma madrass och höj din säng och sömnupplevelse till en ny nivå. Du kan förnya din kontinentalsäng genom att byta ut din gamla resårmadrass mot Emma Madrassen.

Ideala madrassen till sängram src= På en ribbad sängbotten

Emma fungerar lika bra på en ribbad sängbotten som på en lamellbotten, med eller utan sängram. Använder du en ribbad sängbotten bör avståndet mellan skivorna inte vara mer än 5cm.

SMadrass som kan använda direkt på golvet Direkt på golvet

Enkel eller kreativ inredning? Emma är madrassen som passar alla sängar. Se bara till att madrassen ligger på en yta som är plan, ren och torr. Inga möbler behövs då Emma kan läggas direkt på golvet.

 

Har du några fler frågor?


Hej
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

För att erbjuda den bästa köpupplevelsen så använder vi oss av kakor, inklusive tredjepartskakor som alltid följer vår strikta integritetspolicy. Genom att fortsätta surfa på vår sajt, så godkänner du användandet av kakor. Läs mer och uppdatera dina kak-preferenser här.

Jag accepterar
Köp nu