Du har inga produkter i din varukorg.

Emma är Europas mest prisbelönta madrass

Emma madrass är känd runtom i Europa för sin höga kvalitet

Sedan företagets start 2015 har vi årligen tagit hem priser för bästa madrassen från flera konsumentorganisationer i Europa. Bland höjdpunkterna kan nämnas pris som bästa madrass i Tyskland (2019), England (2019 och 2018), Italien (2019 och 2018), Frankrike (2019, 2018 och 2017), Belgien (2018 och 2017), Portugal (2018) och Nederländerna (2018).

Test.se (Konsumentväglednings sida).

“Vi rekommenderar Emma Madrass som fått höga betyg och vunnit flera Europeiska tester.”

Madrassen formar sig perfekt efter kroppen tack vare att den innehåller memory foam. Detta gör att ryggraden hålls rak och du ligger bekvämt hela natten. Den yttre klädseln på madrassen går att ta av och tvätta. Madrassen har genomgått flera kontroller och är OEKO-TEX® Standard 100-certifierade (klass 1, 16.0.93305). Tillverkaren erbjuder 100 nätters fri provsömn, fri frakt och 10 års garanti.

Läs hela artikeln

Upptäck Emma Madrassen

Hur testas madrassen?

Oberoende testinstitutioner tenderar att förlita sig på en blandning av personliga tester för att framställa rättvisa och opartiska madrassrecensioner. Även om varje testinstitution har sina egna metoder att rangordna madrasser, så finns det vissa liknande tester som alla använder. Detta gör att de kan skapa recensioner som fokuserar på de detaljer som kunderna verkligen bryr sig om.

Kroppsstöd

För att kunna vakna och känna sig utvilad och smärtfri måste din madrass kunna både stödja dig och vara tryckavlastande. Många testinstituter använder sig av mekaniska tester, ofta tillsammans med en försöksperson för att mäta hur långt kroppen sjunker ner i madrassen och hur väl ryggraden håller sig i en rak linje. Detta görs genom ett antal sensorer placeras längs med ryggraden och på sidan av madrassen. Sensorerna mäter graden av stöd för huvudet, nacken, magen, axlarna, ryggen, höften, låren och hälarna. En bra madrass måste hålla ryggraden parallell med madrassen och bör inte sjunka. För att testa hur väl madrassen isolerar rörelser, utsätts ett område av madrassen för extra vikt. En bra tryckavlastande madrass komprimeras endast där trycket applicerades. I praktiken betyder det att du kommer du inte att bli störd av din partners rörelser.

Användarvänlighet

Även om de flesta madrasser inte behöver vändas, kan du vända din madrass en gång var tredje månad för att hålla madrassen i gott skick och öka dess livslängd. I kategorin användarvänlighet bedömer testinstituter om en madrass har handtag, hur tung den är och hur lätt den är att vända. Madrassens struktur beaktas också: den ska inte vara för mjuk, så att den böjs när du lyfter upp den, och den bör inte vara för tung att du inte kan flytta den alls. I allmänhet, om madrassen kan vändas av en person kommer den att få en positiv betyg i denna kategori.

Hållbarhet

När du investerar i en madrass vill du att den ska hålla så länge som möjligt. För att testa madrassens resistens och varaktighet utsätts den för tunga mekaniska rullar som rullas över madrassen om och om igen, för att simulera effekten av 10 års användning. Helst bör madrassens fasthet inte förändras, den skall inte sjunka eller skadats under testerna. Även efter flera års användning bör madrassen kännas lik första dagen som den köptes.

Andra priser för Emma orginal madrass

T3, 2019

“Emma har lyckats höja sig över den tuffa konkurrensen inom sovindustrin för att bli krönad som bästa madrassen.”

Enligt T3 är Emma Original den bästa madrassen du kan köpa just nu. Madrassen berömdes för att den fungerade bra i alla kategorier. De noterade i synnerhet den utmärkta tryckavlastningen som förhindrar att du känner din partner flyttar sig på madrassen. De framhöll också att den höll ryggraden rak.

Läs hela artikeln (på engelska)

The Independent, 2019

“Det är så bra som det kan bli...”

Enligt dagstidningen Independent är Emma-madrassen perfekt för alla kroppstyper. Den betraktades som en perfekt "all-roundare" och fick beröm för sitt utmärkta andningsförmåga att hålla dig sval på natten. De noterade också att madrassen kändes bekväm från första början och var lättare att vända på än andra madrasser.

Läs hela artikeln (på engelska)

Ideal Home, 2019

“Emma madrass - bästa madrass för universell komfort.”

Enligt tidningen Ideal Home stod Emma madrassen ut från konkurrenterna för sin förmåga att ge bekväm sömn oavsett om du sover på magen, ryggen eller sidan. Denna oberoende tidning noterade att vår madrass är den mest bekväma madrassen. De berömde också den exceptionella hållbarheten och hur lätt det är använda madrassen. Handtagen noterades också som en extra bonus.

Läs hela artikeln (på engelska)

Good Housekeeping, 2019

“Stadig och fast madrass som ger den bästa nattsömnen.”

Tidningen Good Housekeeping berömde Emma Original madrass för att ge den perfekta balansen mellan komfort och stöd. De noterade att de tryckavlastande egenskaperna hos madrassen ledde till att försökspersonerna kände sig väl stötta och även föryngda! Tidningen berömde också madrassens andningsförmåga och den goda rörelseisoleringen. De observerade att madrassen fungerade exceptionellt bra i alla tester och ledde till att deras försökspersoner sov bättre.

Läs hela artikeln (på engelska)

The Mattress Guide, 2019

“Det råder ingen tvekan om att Emma är Europas ledande madrass.”

Emma Original madrassen fick också en lysande recension från The Madrass Guide. Detta oberoende madrasstestningsinstitut gav nästan perfekta betyg i alla sina nio kategorier. De noterade att de mest utmärkta egenskaperna hos madrassen är den exceptionella hållbarheten och komforten. The Madrass Guide berömde också madrassens andningsförmåga och uppgav att den till skillnad från andra memoryfoam-madrasser håller dig sval under natten.

Läs hela artikeln (på engelska)

Emma mattress

Sedan Emmas start i 2015 har vi expanderat till 22 länder på fem kontinenter

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel