Du har inga produkter i din varukorg.

Emma är Europas mest prisbelönta madrass

Emma madrass är känd för sin höga kvalitet

Sedan företagets start 2015 har vi årligen tagit hem priser för bästa madrass. Bland höjdpunkterna är Tyskland (2019), England (2019 och 2018), Italien (2019 och 2018), Frankrike (2019, 2018 och 2017), Belgien (2018 och 2017), Portugal (2018) och Nederländerna (2018).

Europas mest prisbelönta madrass finns nu tillgänglig i Sverige!

"Vi rekommenderar Emma Madrass som fått höga betyg och vunnit flera Europeiska tester."

Test.se (Konsumentväglednings sida), 2019

Läs artikeln

Europas mest prisbelönta madrass finns nu tillgänglig i Sverige!

"Emma madrass - bästa madrass för universell komfort. "

Ideal Home (Brittisk heminrednings tidning), 2019

Läs artikeln (på engelska)

Europas mest prisbelönta madrass finns nu tillgänglig i Sverige!

"Stadig och fast madrass som ger den bästa nattsömnen ..."

Good Housekeeping Institute (Brittisk test institut), 2018

Läs artikeln (på engelska)

Europas mest prisbelönta madrass finns nu tillgänglig i Sverige!

"Emma madrassens design gav en bekväm, icke-svettig nattsömn för båda våra testare."

inews.co.uk (Brittisk dagstidning), 2019

Läs artikeln (på engelska

Europas mest prisbelönta madrass finns nu tillgänglig i Sverige!

"Emma har lyckats höja sig över den tuffa konkurrensen inom sovindustrin för att bli krönad som bästa madrass."

T3 (Brittisk konsumentlivsstil tidning), 2019

Läs artikeln (på engelska)

Europas mest prisbelönta madrass finns nu tillgänglig i Sverige!

"Det är så bra som det kan bli..."

The Independent (Brittisk dagstidning), 2019

Läs artikeln (på engelska)

Europas mest prisbelönta madrass finns nu tillgänglig i Sverige!

"Det råder ingen tvekan om att Emma är Europas ledande madrass."

The Mattress Guide (Brittisk madrass guide), 2019

Läs artikeln (på engelska)
Emma mattress UK wins Ideal Home award 2019 Emma mattress UK wins Good Housekeeping award 2018 Emma mattress win inews best buy Emma mattress UK wins T3 bed mattress 2019 Emma mattress UK wins Indy-Best award 2019 Emma mattress win the mattress guide best mattress

Hur testas madrassen?

Oberoende testinstitutioner tenderar att förlita sig på en blandning av tester för att framställa rättvisa och opartiska madrassrecensioner. Även om varje testinstitution har sina egna metoder, så finns det vissa liknande tester som alla använder. Detta gör att de kan skapa recensioner som fokuserar på de detaljer som kunderna verkligen bryr sig om.

Kroppsstöd

För att kunna vakna och känna sig utvilad och smärtfri måste din madrass kunna stödja dig och vara tryckavlastande. En bra madrass måste hålla ryggraden rak under hela natten. För att testa hur väl madrassen isolerar rörelser, utsätts ett område av madrassen för extra vikt. En bra tryckavlastande madrass komprimeras endast där trycket applicerades. I praktiken betyder det att du inte kommer bli störd när din partner vrider och vänder på sig.

Användarvänlighet

Även om de flesta madrasser inte behöver roteras, kan du rotera din madrass en gång var tredje månad för att hålla madrassen i gott skick och öka dess livslängd. I kategorin användarvänlighet bedömer testinstituter om en madrass har handtag, hur tung den är och hur lätt den är att rotera.

Hållbarhet

När du investerar i en madrass vill du att den ska hålla så länge som möjligt. För att testa madrassens resistens och varaktighet utsätts den för tunga mekaniska rullar som rullas över madrassen om och om igen, för att simulera effekten av 10 års användning. Helst bör madrassens fasthet inte förändras, den skall inte sjunka eller skadats under testerna. Även efter flera års användning bör madrassen kännas som vid första natten.

Prova själv, med 100 nätters provperiod.

trust logo

Karin H.

Mycket bra service och en fantastisk madrass. Har haft väldigt många olika sängar, inklusive de mest exklusiva och Emma är bättre än alla!

Jari F.

Bra service, skön madrass att sova på, känner mig mycket bättre i rygg och höft på morgonen. Rekommenderar verkligen madrassen.

Lena E.

Mycket god service och kommunikation . Vi har sovit på Emma madrasserna nu i tre månader och är mycket nöjda. Ryggont på morgonen borta.

Sofia

Den är super. Skön och så skönt att slippa en bäddmadrass som bara åker iväg. Att tillägga så passar Ikeas drapålakan perfekt att dra ner över hela madrassen.

Daniel

Utmärkt madrass och snabb leverans. Vi köpte både madrass och bäddmadrass vilket är en riktigt bra kombination. Den har hjälpt min onda rygg riktigt bra.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

Covid-19

Trots dessa svåra tider kommer vi på Emma Madrass att fortsätta leverera hem till dig, utan direkt kroppskontakt. Ta hand om varandra och håller er friska.

Mer info om covid-19