Sommarkampanj! 25% rabatt på hela sortimentet med koden Sommarkampanj! 25% rabatt på hela sortimentet med koden Sommar Giltig till 31 jul 2019

Du har inga produkter i din varukorg.

Emmas frågeformulär

Vanliga frågor

Här nedan är de vanligaste frågorna som vi får.

 • Hur fungerar det med provnätter?

  Det är enkelt. Du får prova Emma madrassen under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt madrass för dig, vänligen kontakta vår kundservice (support@emma-madrass.se) för att arrangera ett upphämtningsdatum. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter att madrassen hämtats upp. Eftersom det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, rekomenderar vi att du som kund väntar minst 3-4 veckor innan du returnerar madrassen.

 • Hur hög är en Emma madrass?

  Emma madrassen är 25cm hög.

 • Hur kan en madrass vara lämplig för alla?

  Vi har länge jobbat med sammansättningen av Emma madrassen och har slutligen hittat den optimala balansen mellan stöd och komfort. Madrassens utformning är gjord för att anpassa mängden stöd beroende på varje enkilld individ som använder den. Det finns därför ingen anledning att erbjuda olika madrasser för olika kroppstyper eller personer med olika sovställningar, Emma kan anpassas för allas unika behov. Bästa sättet att ta reda på om madrassen är rätt för dig är att prova den, därför rekomenderar vi alla våra kunder att sova på sin nya madrass minst 3 veckor.

 • Hur levereras Emma madrassen?

  Emma madrass: När madrassen rullats, vakuumförpackats och packats i en smart låda är den redo att levereras hem till dig. Du kommer att få en fraktbekräftelse via e-post när din nya är på väg hem till dig. I lådan följer även en manual samt ett verkyg för att öppna madrassens förpackning.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.