Stora höstkampanjen! 30% på hela sortimentet med koden Stor höstkampanj! 30% på hela sortimentet med koden emma30 gäller t.o.m. söndag 20 okt 2019

Du har inga produkter i din varukorg.

Emmas frågeformulär

Vanliga frågor

Här nedan är de vanligaste frågorna som vi får.

 • Hur fungerar det med provnätter?

  Det är enkelt. Du får prova Emma madrassen under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt madrass för dig, vänligen kontakta vår kundservice (support@emma-madrass.se) för att arrangera ett upphämtningsdatum. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter att madrassen hämtats upp. Eftersom det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, rekommenderar vi att du som kund väntar minst 3-4 veckor innan du returnerar madrassen.

 • Hur hög är en Emma madrass?

  Emma madrassen är 25cm hög.

 • Hur kan en madrass vara lämplig för alla?

  Vi har jobbat länge med sammansättningen av Emma madrassen och har slutligen hittat den optimala balansen mellan stöd och komfort. Madrassens utformning är gjord för att anpassa mängden stöd beroende på varje enskild individ som använder den. Det finns därför ingen anledning att erbjuda olika madrasser för olika kroppstyper eller personer med olika sovställningar, Emma kan anpassas för allas unika behov. Bästa sättet att ta reda på om madrassen är rätt för dig är att prova den, därför rekommenderar vi alla våra kunder att sova på sin nya madrass i minst 3 veckor.

 • Hur levereras Emma madrassen?

  Emma madrass: När madrassen rullats, vakuumförpackats och packats i en smart låda är den redo att levereras hem till dig. Du kommer att få en fraktbekräftelse via e-post när din nya madrass är på väg hem till dig. I lådan följer även en manual samt ett verktyg för att öppna madrassens förpackning.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel