20% rabatt på alla produkter 20% rabatt på alla produkter Emma20 Giltig i ends in

Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Bäddmadrass

4.6
Emma Bäddmadrass är det perfekta komplementet till din madrass och säng, oberoende av om du redan har en Emma eller inte. Genom sina två olika sidor, kan den anpassa sig perfekt till din kropp. Leter du efter en hård eller mjuk bäddmadrass, så är Emma det perfekta valet för dig.
Emma Bäddmadrass
4.6
Emma Bäddmadrass är det perfekta komplementet till din madrass och säng, oberoende av om du redan har en Emma eller inte. Genom sina två olika sidor, kan den anpassa sig perfekt till din kropp. Leter du efter en hård eller mjuk bäddmadrass, så är Emma det perfekta valet för dig.

Leveranstid: 3 - 4 Veckor

2 399,00 kr
Inklusive moms

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är räcker för att avgöra en bäddmadrass kvalitet och komfort. Köp bäddmadrassen från Emma madrass, vi erbjuder dig 100 nätter där du kan prova madrassen i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.

10 års garanti

Vi är så övertygade om att vår bäddmadrass är av högsta kvalitet att vi erbjuder alla våra kunder 10 års garanti vid köp av en ny bäddmadrass hos oss.

Fri frakt och retur

Köp Emmas bäddmadrass, vi fraktar den hela vägen till din dörr utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din bäddmadrass, kontakta oss så hämtar vi upp den hemma hos dig. Självklart behöver du inte packa ner den i lådan igen.

En bäddmadrass - Två världar

Emma bäddmadrass är ett under i sig. Den fungerar nämligen perfekt både om din madrass känns för hård eller för mjuk. På grund av de två fundamentalt olika skumskikten kan bäddmadrassen anpassa sig till varje sovposition och kroppsform. Vi rekommenderar att du provar att sova med bäddmadrassen åt båda hållen, och på så sätt upptäcka vilken sida som passar just dig. De två skilda skumlagren kompletterar varandra, bäddmadrassen passar alla, oberoende sovposition eller kroppstyp. Utöver detta, så är bäddmadrassen superlätt och kan tas med överallt. Emma bäddmadrass passar alla sängar och alla madrasser..

Bäst kvalitet och material

Andningsbart fodral

Det mjuka fodralet som är gjort av andningsbart fiber reglerar ett optimalt sovklimat. För svala och lugna nätter på din kudde.

Vändningsbar

Emma bäddmadrass är uppbyggd så att du kan vända den beroende på vilken sida som passar dig bäst. Om du vill ha en fast, starkt stöttande bäddmadrass ska du ha HRX-lagret överst. Om du istället värdesätter en lite mjukare bäddmadrass, med en fjäderlätt känsla bör du ha Airgocell-lagret överst.

Fyllning av högsta kvalitet

Den unika kombinationen av HRX-skum och Airgocell-skum ger dig känslan av att sova på moln, samtidigt som din kropp får optimalt stöd.

Det lilla extra som ger dig en oförglömlig sömn

Mjuk och tvättbart fodral

Bäddmadrassens överdrag är gjort av ett speciellt fiber som verkar fukhetsreglerande. Detta fiber reducerar fuktigheten, vilket ger dig en skön torr känsla även under de varmaste nätterna. Överdraget är också elastiskt, vilket gör att det anpassar sig och garanterar den bästa komforten.

Stark, stödjande och stabiliserande

Det speciella HRX-skummet ger det behövliga understödet till din kropp, och fördelar trycket från din kropp på ett optimalt sätt. Detta skikt verkar stabiliserande och utjämnande, och den som gillar sin Emma bäddmadrass fastare bör ha denna sida uppåt.

Punktelastisk och andningsbar

Airgocell®skummet - som också används i Emma madrassen - ger ultimat komfort genom dess punktelasticitet vilket gör det möjligt att komprimera en zon utan att det påverkar resten av madrassen. Materialet har även luftporer vilket gör det andingsbart och hjälper madrassen hålla sig sval under hela natten.

Produktdetaljer

 • Konstruktion och material

  Tvådelad konstruktion

  • Airgocell® skum
  • HRX-skum

  Fodralet

  Fullständigt avtagbart och tvättbart fodral, gjort av 98% Polyester och 2% Elastan

 • Storlek och vikt
  80 x 200 x 5 cm
  5 kg
  90 x 200 x 5 cm
  7 kg
  100 x 200 x 5 cm
  9 kg
  180 x 200 x 5 cm
  15 kg
  200 x 200 x 5 cm
  16kg
  140 x 200 x 5 cm
  11kg
  160 x 200 x 5 cm
  13kg
 • Fraktinformation
  • Vi skickar bäddmadrassen till Sverige med fri frakt och retur
  • Kudden levereras med DPD och GLS samt deras respektive samarbetspartners.

Emmas löfte

En bekymmerslös sömnupplevelse.

Vad betyder en bekymmerslös sömn för oss: När du beställt din bäddmadrass levereras den direkt hem till dig. Det spelar ingen roll om det är en madrass, bäddmadrass eller en kudde. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för en oförglömlig sömn.

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är tillräckligt för att välja rätt kudde. Vi låter dig därför prova vår tryckavlastade kudde i 100 nätter med öppet köp.

Pengarna tillbaka

Om du skickar tillbaka bäddmadrassen får du tillbaka hela det betalda beloppet.

Fri frakt och retur

Vi levererar din bäddmadrass direkt hem till dig. Är du inte nöjd bäddmadrassen, så kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.