30% rabatt på allt med koden 30% rabatt på allt med koden April30 Giltig i ends in

Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Bäddmadrass

4.74
Emma Bäddmadrass är det perfekta komplementet till din madrass eller säng. Genom att madrassen är vändbar med HRX-skum och Airgocell®skum kan den anpassa sig perfekt till din kropp.
Emma Bäddmadrass
Emma Bäddmadrass är det perfekta komplementet till din madrass eller säng. Genom att madrassen är vändbar med HRX-skum och Airgocell®skum kan den anpassa sig perfekt till din kropp.

Leveranstid: 5 - 10 arbetsdagar

2 399,00 kr
Inklusive moms

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är räcker för att avgöra en bäddmadrass kvalitet och komfort. Köp bäddmadrassen från Emma madrass, vi erbjuder dig 100 nätter där du kan prova madrassen i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.

10 års garanti

Vi är så övertygade om att vår bäddmadrass är av högsta kvalitet att vi erbjuder alla våra kunder 10 års garanti vid köp av en ny bäddmadrass hos oss.

Fri frakt och retur

Köp Emmas bäddmadrass, vi fraktar den hela vägen till din dörr utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din bäddmadrass, kontakta oss så hämtar vi upp den hemma hos dig. Självklart behöver du inte packa ner den i lådan igen.

En bäddmadrass - Två världar

Tack vare de två fundamentalt olika skumskikten kan bäddmadrassen anpassa sig till varje sovposition och kroppsform. Vi rekommenderar att du provar att sova med HRX-skummet och Airgocell®skummet överst. När du testat din bäddmadrass kan välja vilken sida som är bäst.

Bäst kvalitet och material

Andningsbart fodral

Det mjuka fodralet som omger bäddmadrassen reglerar temperaturen för ett optimalt sovklimat. Vår bäddmadrass är gjord av polyester och elastan. Fodralet går att ta av och tvätta i tvättmaskin.

Vändningsbar

Emma bäddmadrass är uppbyggd så att du kan vända den beroende på vilken sida som passar dig bäst. Om du vill ha en fast, starkt stöttande madrass ska du ha HRX-lagret överst. Om du istället värdesätter en lite mjukare madrass, med en fjäderlätt känsla bör du ha Airgocell-lagret överst.

Fyllning av högsta kvalitet

Den unika kombinationen av HRX-skum och Airgocell-skum ger en bäddmadrass som skapar en känsla av att sova på moln, samtidigt som din kropp får optimalt stöd. HRX- och Airgocell®skummet är certifierade med OEKO-TEX® Standard 100, Class 1

Det lilla extra som ger dig en oförglömlig sömn

Mjuk och tvättbart fodral

Bäddmadrassen har ett överdrag gjort av ett speciellt fiber som verkar fukhetsreglerande. Detta fiber reducerar fuktigheten, vilket ger dig en skön torr känsla även under de varmaste nätterna. Överdraget är också elastiskt, vilket gör att det anpassar sig och garanterar den bästa komforten när du ligger på din bäddmadrass.

Stark, stödjande och stabiliserande

Bäddmadrassen består av det speciella HRX-skummet som ger det behövliga understödet till din kropp Skummet fördelar även trycket från din kropp på ett optimalt sätt. Detta skikt verkar stabiliserande och tryckavlastande. Den som gillar en fastare bäddmadrass bör ha denna sida uppåt.

Punktelastisk och andningsbar

Airgocell®skummet - som används i Emma madrassen. Används även i bäddmadrassen och ger ultimat komfort genom dess punktelasticitet vilket gör det möjligt att komprimera en zon utan att det påverkar resten av madrassen. Materialet har även luftporer vilket gör att bäddmadrassen andas och håller sig sval under hela natten.

Produktdetaljer

 • Konstruktion och material

  Tvådelad konstruktion

  • Airgocell® skum
  • HRX-skum

  Fodralet

  Fullständigt avtagbart och tvättbart fodral, gjort av 98% Polyester och 2% Elastan

 • Storlek och vikt
  Bäddmadrass
  80 x 200 x 5 cm
  5 kg
  Bäddmadrass
  90 x 200 x 5 cm
  7 kg
  Bäddmadrass
  100 x 200 x 5 cm
  9 kg
  Bäddmadrass
  180 x 200 x 5 cm
  15 kg
  Bäddmadrass
  200 x 200 x 5 cm
  16kg
  Bäddmadrass
  140 x 200 x 5 cm
  11kg
  Bäddmadrass
  160 x 200 x 5 cm
  13kg
 • Fraktinformation
  • Vi skickar bäddmadrassen till Sverige med fri frakt och retur
  • Din bäddmadrass levereras med DPD och GLS samt deras respektive samarbetspartners.

Emmas löfte

En bekymmerslös sömnupplevelse.

Vad betyder en bekymmerslös sömn för oss: När du beställt din bäddmadrass levereras den direkt hem till dig. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för en oförglömlig sömn.

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är tillräckligt för att välja rätt. Vi låter dig därför prova vår tryckavlastade madrass i 100 nätter med öppet köp.

Pengarna tillbaka

Om du skickar tillbaka bäddmadrassen får du tillbaka hela det betalda beloppet.

Fri frakt och retur

Vi levererar din bäddmadrass direkt hem till dig. Är du inte nöjd, så kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.