Missa inte vår SOMMARREA! 🌞 Just nu med UPP TILL 50% på allt!

Du har inga produkter i din varukorg.

Emmas Tävling

Vi firar att vi snart har sålt 1 miljon madrasser

Vinn en återbetalning av priset för din Emma Original!

Vi är nära att sälja 1 miljon madrasser över hela världen! För att fira denna milstolpe ger vi dig chansen att vinna kostnaden för din Emma Original tillbaka! Allt du behöver göra är att lägga en order mellan 02/06/2020 och 15/06/2020 och du kommer automatiskt att ta del utav vår utlottning. När tävlingen är över kommer vi att slumpmässigt välja ut 5 lyckliga vinnare! Det är allt du behöver göra! Lycka till och glad shopping!

Köp nu

Har du frågor? Vi har svaren!

 • Vem kan delta i tävlingen?

  Alla som lägger en beställning på emma-madrass.se mellan 02/06/2020 och 15/06/2020, och är 18 år och äldre!

 • Måste man handla för ett visst belopp för att delta?

  Nej, det finns ingen minimum belopp, men tävlingen gäller endast för köp av madrasser. Köp av sängar, bäddmadrasser och kuddar utesluts.

 • Hur kommer jag veta om jag har vunnit?

  Om du är en utav våra lyckliga vinnare kommer vi skicka ett e-mejl till den mejladressen du använde för att lägga din beställning. Så se till att du kollar din inkorg och även din skräppost.

 • Hur får jag pengarna tillbaka?

  Vi kommer att överföra hela summan på din beställning till det kontot, och med den metoden som du använde. Så om du betalade med kreditkort kommer vi att överföra pengarna tillbaka till ditt kort.

 • Hur snabbt får jag pengarna tillbaka?

  Om du är en utav våra lyckliga vinnare kommer vi kontakta dig för att meddela att du kommer få tillbaka hela kostnaden. Vänligen ge oss upp till 14 arbetsdagar för att få pengarna tillbaka på ditt konto!


Regler och villkor


Gör ett madrassköp på emma-madrass.se mellan 2:a juni 2020 till och med den 15:e juni 2020 och du kommer automatiskt delta i tävlingen om att vinna en hel återbetalning på din beställning.


Pris: Hela madrassköpet återbetalt.

Antal vinnare: 5

Period för deltagande: 2 juni 2020 till 15 juni 2020

Vinnarna utses:Den 16 juni 2020


När tävlingen är över kommer vi att slumpmässigt välja 5 kunder som kommer få hela sitt madrassköp återbetalat. Vinnarna kommer att utses och bli kontaktade via mejl den 16:e juni. Efter att mejlet har skickats kommer man ha 3 dagar på sig att kontakta oss på support@emma-madrass.se. Om detta inte sker kommer vi lotta fram en ny vinnare.
Deltagande är giltigt för personer som är 18 år och äldre och är bofasta i Sverige. Varje person kan endast delta en gång. Notera att endast madrassköpet återbetalas; bäddmadrasser, kuddar och sängar är exkluderade från tävlingen.

1. Deltagare
De nuvarande kraven på deltagande och dataskydd reglerar deltagandet av tävlingen på emma-madrass.se (härefter: organisatören) av deltagarna samt insamlingen och användningen utav data insamlad eller kommunicerad utav deltagarna. Deltagaren accepterar reglerna och villkoren för att registrera sig för tävlingen. Inträdeskriterierna för deltagande, slut- och startdatum för tävlingen, priset och information om hur man får priser beskrivs tydlig på hemsidan.

2. Rättigheter för Användning, Undantag och Ansvar
Organisatören är inte ansvarig för skador som sker tredje parter baserat på informationen given av deltagaren. Dock har organisatören rätten att vägra den om innehållet är illegalt eller går mot organisatörens moral. Genom att förse information eller innehåll till organisatören (framför allt bilder), försäkrar deltagaren att innehållet eller informationen är fri att användas och att tredje parter inte har några rättigheter över dem på något sätt och vis. Deltagaren försäkrar att innehållet eller informationen kommer från deltagaren, eller att deltagaren har rätten från skaparen att använda den. Deltagaren försäkrar organisatören att inga anspråk från tredje parter lyfts över det innehållet som deltagaren har givit till organisatören. Deltagaren instämmer att stödja organisatören på alla lämpliga sätt för att försvara dessa ställningstaganden. Deltagaren instämmer att informationen som anges för deltagande i tävlingen, under och efter prisdragningen, samt under prisanspråket, kan att användas av organisatören i media online och off-line, så att tredje parter kan få tillgång till den informationen. I detta ändamål, är organisatören även auktoriserad att framföra och, om nödvändigt, ge tillgång till tredje parter. Dessa handlingar är fri och utan några rumsliga, innehållsmässiga eller temporala begränsningar.

3. Slutet utav tävlingen
En utbetalning i kontanter, ett pris för andra varor, ett prisbyte eller vinsten av priset till en tredje part är inte tillåtet. Deltagaren får välja att inte ta emot priset. I det fallet dras en ny vinnare fram. Leveransinformation (t.ex. datum, metod, m.m.) blir löst med en ”från fall till fall”-princip med vinnaren.

4. Begränsning utav garantin
Organisatören betonar att tillgängligheten och funktionen av tävlingen inte kan garanteras. Tävlingen kan avbrytas eller ställas in p.g.a. externa omständigheter och förlägenheter, utan att deltagaren har möjlighet att göra anspråk på sina rättigheter mot organisatören.

5. Generella villkor för försäljning
Deltagare får inte göra några anspråk mot Instagram eller Facebook i samband med användandet av tävlingsansökan eller tävlingsinträde. Deltagaren erkänner att utlottningen inte är på något sätt sponsrat eller organiserat utav Instagram eller Facebook. Tävlingen har inget med Instagram eller Facebook att göra. All information angiven eller insamlad av deltagare genom tävlingssidan eller under tävlingen kommer att vara tillgänglig för organisatören. Alla förfrågningar och all information angående tävlingen måste adresseras till organisatören.


Köp nu för att delta i tävlingen!

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: