Du har inga produkter i din varukorg.

100 nätters provsömn

Att prova en madrass i 10 minuter är inte tillräckligt för att välja en ny madrass. Tänk om du kunde prova madrassen under en dag, vi gör något ännu bättre. Vi låter dig prova madrassen under 100 nätter. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Fri frakt

Vid köp av din Emma Madrass fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Vi arbetar med GLS och DPD samt deras samarbetspartners i Sverige för att få madrassen till dig så snabbt som möjligt.

100 nätters provsömn

Vi ger dig 100 dagars öppet köp eller snarare 100 nätters provsömn. På så sätt kan du lära känna madrassen bättre och din kropp behöver 4-6 veckor för att vänja sig vid en ny madrass. Det är tillräckligt med tid för att förälska sig i Emma madrass. Känner du att madrassen bör vara mjukare eller fastare för att passa dig så skickar vi ett extra lager till madrassen.

Om madrassen inte passar

Fri retur

Skulle du trots allt inte vara nöjd med madrassen kan du kontakta vår kundservice för att arrangera en retur inom 100 dagar från att madrassen levererades till din adress. Vi anordnar retur av madrassen från dig, helt gratis.

Full återbetalning

Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka för ditt köp. Inga avgifter tillkommer.

Vanliga frågor

 • Vilka regler gäller för öppet köp?

  Det är enkelt. Du får prova Emma madrassen under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt madrass för dig, vänligen meddela vår kundservice (support@emma-madrass.se) för att påbörja returprocessen samt arrangera ett upphämtningsdatum av madrassen. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter att varan hämtats upp. Eftersom det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, rekommenderar vi att du som kund väntar minst 3-4 veckor innan du lämnar tillbaka madrassen.

 • Borde jag inte prova madrassen innan jag köper den?

  Vi på Emma är övertygade om att våra madrasser ger en avslappnande och skön nattsömn till 99% av våra kunder. Madrassindustrin är ofta förvirrande för konsumenter med ett utbudsöverskott och höga priser. För oss är det viktigt att du som kund ska ha en så enkel och bekymmerslös köpprocess som möjligt. Därför erbjuder vi alla våra kunder att prova madrassen hemma i 100 dagar, helt riskfritt och utan några extra kostnader. Är du inte nöjd hämtar vi upp din Emma och du får pengarna tillbaka.

 • När börjar provtiden?

  Provtiden börjar samma dag som varan levereras hem till dig. Därefter får du sova på madrassen under 100 nätter.

 • Får jag lämna tillbaka madrassen om plastförpackningen öppnats?

  Ja, självklart! Plasten är till för att vakuumförpacka madrassen vid transport. När du väl fått hem paketet får du öppna förpackningen och sova på den precis som vanligt. Vi vill att du som kund ska få en riktig uppfattning av hur det känns att sova på en Emma madrass, utan att störas av plastiga ljud.

 • Hur gör jag för att returnera min Emma madrass inom provtiden?

  Om du inom dina 100 dagar av öppet köp beslutar dig för att returnera din vara ber vi dig vänligen kontakta vår kundservice för att arrangera tid och datum för upphämtning av madrassen. Tänk på att kontakta oss i god tid samt uppge nödvändig information så som namn, ordernummer och adress. Upphämtningen görs sedan av våra samarbetspartners helt utan kostnad. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter retur.

 • Gäller bytesrätt vid fel på varan?

  Absolut! Skulle det vara så att din madrass är i fel storlek eller på något sätt bristfällig, har du rätt att reklamera detta. Hör av dig till vår kundtjänst via vår webb-butik så fort du upptäcker felet. Uppge orderinformation (vilket skickas till dig vid beställning) tillsammans med kvitto på köpet, samt bilder på den defekta delen av madrassen. I dessa fall kan vi erbjuda dig en helt ny Emma Madrass eller pengarna tillbaka. Väljer du en ny madrass kommer denna skickas hem till dig helt utan extra kostnad.

Upptäck din Emma madrass

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel