Du har inga produkter i din varukorg.

Omdöme Madrass

4.72/5 (50)
5 Stjärnor
4 Stjärnor
3 Stjärnor
2 Stjärnor
1 Stjärna
 • Sover som på moln

  Från Ann-Kristin

  Madrassen känns som en moln samt den ger stöd för kroppen. Jag har haft ryggproblem sedan åratal men nu efter jag fått Emma har det blivit mycket bättre. Jag är jättenöjd med madrassen.

  • Sova på sidan
  • 7 Timmars sömn per natt
  • Ensam
  • 48 år gammal
 • Rätt bra

  Från Britta

  Är supernöjd med servicen, snabb leverans, bra kundservice osv, men tyvärr var madrassen lite för hård för mig. Därför utnyttjade jag 100 dag öppet köp erbjudandet, och fick pengarna tillbaka.

 • Bra grejer

  Från Tom

  Köpte madrassen efter rekommendationer från min polare, och den är verkligen schysst asså! Rekommenderas starkt!

  • Sova på mage
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 25 år gammal
 • Värt pengarna

  Från Björn

  Det är värt att investera i god sömn och köpa en bra madrass och jag kan varmt rekommendera denna madrassen. Jag har nu sovit 4 veckor med min nya madrass och den är väldigt bekväm.

  • Sova på sidan
  • 8 Timmars sömn per natt
  • Med partner
 • Supernöjd!

  Från Viktor

  Madrassen är superbekvämt och jag har sovit så gott med den. Jag kan starkt rekommendera!

  • Sova på sidan
  • 8 Timmars sömn per natt
  • Med partner
  • 29 år gammal
 • Bra mot ryggproblem

  Från Charlotta

  Under 5 år har jag haft ryggproblem efter en olycka jag var med om. Trots att jag fått läkarhjälp länge kände jag en enorm förbättring efter att jag bytte till den här madrassen. Min rygg får så mycket bättre stöd och jag kan vila utan att vakna upp med smärtor. Tack så himla mycket för den tid ni lagt på utveckligen av den här madrassen, den har hjälpt mig något enormt!!

  • Sova på rygg
  • 7 Timmars sömn per natt
  • Med partner
  • 44 år gammal
 • Bra

  Från Annie

  Tycker madrssen är bra. Gick snabbt att få hem den:)

  • 8 Timmars sömn per natt
 • Smidigt och enkelt från köp till leverans

  Från Hannes

  Köpte en resårmadrass från hemsidan (160x200). Fick den levererad hem till mig efter bara någon vecka. Allt gick enkelt och jag fick bra med information genom hela processen - plus att jag är väldigt nöjd med produkten!

  • Sova på rygg
  • 6 Timmars sömn per natt
  • Ensam
  • 37 år gammal
 • Bästa sängen vi haft

  Från Karin och Peter

  Vi köpte Emma madrassen för 3 veckor sedan och har aldrig sovit så bra som vi gjort under den här tiden. Trots att vi har olika kroppsform så anpassar den oss båda. Bäst av allt är att vi inte längre väcker varandra under natten eftersom alla rörelser dämpas. Vi är riktigt nöjda! / K&P

  • Varierande sovställning
  • 8 Timmars sömn per natt
  • Med partner
  • 45 år gammal
 • Äntligen!

  Från Per. A

  Jag har hört så mycket om Emma av mina kollegor i Holland! Den svenska marknaden behöver Emma-konceptet (hög standard och rimligt pris). Riktigt kul att se, hoppas det går lika bra här som det gjort i resten av Europa;)

  • Varierande sovställning
  • 7 Timmars sömn per natt
  • Med partner
  • 38 år gammal
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: