NY KUNDRABATT! 40% på Sverige Nr.1 Madrass! 🏆

Avslutas om

Du har inga produkter i din varukorg.

Omdömen

4.77/5 (760)
5 Stjärnor
4 Stjärnor
3 Stjärnor
2 Stjärnor
1 Stjärna
 • Nöjd kund

  Från Ulrika

  Jag ville prova madrassen först innan jag fattade beslutet att köpa så jag använde den här 100 nätter prov grejen. Inom några dagar var jag bara så bekväm med madrassen att jag bestämde mig för att behålla den.

 • Bye bye ryggont

  Från Bo

  Jag har inte längre ryggont efter att jag har börjat sova på Emma Original. Den är bekväm och jag garanterar en skön natts sömn på den. Det enda negativa är att den behåller lite för mycket kroppsvärme, vilket gör det lite problematiskt under de allra varmaste sommardagarna.

  • Sova på rygg
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 33 år gammal
 • Mycket bra

  Från Johanna

  Har länge haft problem med ryggen och upp tills nu har jag inte hittat en madrass som kunde ge de stödet som jag behövde för en smärtfri och ostörd natt. Enda sen jag fick Emma madrassen så har jag sovit som en stock och min smärta har minskat rejält.

  • Sova på sidan
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 35 år gammal
 • Bästa köpet

  Från Tova

  Bästa madrassen, bästa kundtjänsten och bästa köpet!

 • Bäst!!

  Från Jennie

  Är nog den ästa madrassen jag någonsin har haft!

 • Litet utbud, men...

  Från Arne

  vänlig kundtjänst som vet att Emma madrassen passar alla.

 • Bra madrass

  Från Lennart

  Emma Original är en bra madrass. Dock börjar skummet utforma sig efter min kropp. Men det är ingen anledning att returnera den.

 • Så nöjd

  Från Mark

  Så nöjd med mitt köp hos Emma

 • Bra produkt

  Från Sebastian

  Madrassen är riktigt bra och bekväm, även om den tyvärr inte hjälper mig att bli helt av med min kroniska ryggont.

 • Rekommenderar

  Från Roland

  Helt klart värt att rekommendera

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: