❄ JANUARIREA upp till 55% - Starta det nya året med god sömn ❄

Du har inga produkter i din varukorg.

Omdömen

4.77/5 (757)
5 Stjärnor
4 Stjärnor
3 Stjärnor
2 Stjärnor
1 Stjärna
 • Äntligen!

  Från Per. A

  Jag har hört så mycket om Emma av mina kollegor i Holland! Den svenska marknaden behöver Emma-konceptet (hög standard och rimligt pris). Riktigt kul att se, hoppas det går lika bra här som det gjort i resten av Europa;)

  • Varierande sovställning
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 38 år gammal
 • Hjälpt mot mitt ryggont

  Från Fatemah

  Eftersom jag har ett kontorsjobb där jag sitter 8h per dag har jag rätt mycket ryggont. Efter att ha bytt till Emma har min rygg blivit sååååå mycket bättre. Tack!

 • Redan nöjd!

  Från Alice S

  Vi har redan hunnit sova ganska många nätter på Emma madrassen och det känns mycket bra. Vilket lyft att byta ut de gamla Resårmadrasserna som gav mig ständig ryggont och avdomnade armar

  • Sova på rygg
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 39 år gammal
 • 10/10 madrass

  Från Hans J

  Som nämnts på Emma-webbplatsen tog det oss några nätter att vänja oss men nu har vi det är fantastiskt. Det hjälpte verkligen med min ryggproblem. Min make som inte kan sova när det är för varmt tycker att denna madrass är mycket svalare än vår gamla madrass.

 • Smidig och skön

  Från Susanne

  Vår dotter ville ha en större säng till hennes rum. Eftersom vi bor i lägenhet i Stockholm så kan uppbärning vara ett problem men inte med Emma. Paketet var väldigt behändigt att bära upp och sängen är jätteskön. Ett bra köp!

  • Sova på mage
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 47 år gammal
 • Kundservice i topp

  Från Josephine

  Beställde fel storlek först, eftersom jag hade haft kontakt med kundservice innan så upptäcktes det och jag fick ett samtal och rätta till det. Mycket proffisgt och personligt bemötande.

  • Sova på mage
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 37 år gammal
 • Perfekt

  Från Miriam

  Jag undersökte alla de stora madrasserna på marknaden innan jag bestämde mig för att köpa Emma. Madrassen levererades i tid, i perfekt förpackning. Måtten var perfekta och passade perfekt till min säng.

  • Varierande sovställning
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 44 år gammal
 • Nöjd kund

  Från Ulrika

  Jag ville prova madrassen först innan jag fattade beslutet att köpa så jag använde den här 100 nätter prov grejen. Inom några dagar var jag bara så bekväm med madrassen att jag bestämde mig för att behålla den.

 • Bye bye ryggont

  Från Bo

  Jag har inte längre ryggont efter att jag har börjat sova på Emma Original. Den är bekväm och jag garanterar en skön natts sömn på den. Det enda negativa är att den behåller lite för mycket kroppsvärme, vilket gör det lite problematiskt under de allra varmaste sommardagarna.

  • Sova på rygg
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 33 år gammal
 • Mycket bra

  Från Johanna

  Har länge haft problem med ryggen och upp tills nu har jag inte hittat en madrass som kunde ge de stödet som jag behövde för en smärtfri och ostörd natt. Enda sen jag fick Emma madrassen så har jag sovit som en stock och min smärta har minskat rejält.

  • Sova på sidan
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 35 år gammal
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 76
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: