❄ JANUARIREA upp till 55% - Starta det nya året med god sömn ❄

Du har inga produkter i din varukorg.

Omdömen

4.77/5 (757)
5 Stjärnor
4 Stjärnor
3 Stjärnor
2 Stjärnor
1 Stjärna
 • Jag är helt kär i den!

  Från Maj

  Första nätterna på madrassen kändes lite annorlunda, är ju van vid min gamla madrass. Men har ju hört att det tar tid för kroppen att vänja sig till en ny madrass så fortsatt att sova på den och nu har 100 dagars provperioden passerat och jag är helt kär i den!

 • Trevlig kundtjänst

  Från Ullis

  Jag pratade med någon på kundtjänst i över en timme innnan jag beställde. Trevlig kille som hjälpte mig om frågor om min rygg. Jag har diskbråck och vill gärna ha en madrass som är bra för det. Jag tyckte madrassen var för mjuk och jag fick då ett extra lager hemskickat. Nu är madrassen lite hårdare och jag tycker det passar min rygg bra och känner inte av mina problem lika mycket som innan.

 • Eftersom jag är 66 år gammal och alltid haft ryggproblem

  Från Jan-Erik

  såg jag annonser för Emma-madrassen och utnyttjade 100 nätter erbjudandet. Jag köpte i juni 2019 och kan ärligt säga att det är den överlägset bästa madrassen jag någonsin har sovit på, bekväm varm och svalkande samtidigt. Om du letar efter komfort kan du dra nytta av testperioden på 100 nätter - jag tror inte att du kommer att skicka tillbaka den!!

 • Superbra

  Från Mia

  Verkligen så skön madrass. Älskar dessutom att slippa bäddmadrass o skarv i mitten då den är hel 180cm. Kan verkligen rekommendera. O bädda går super med Ikeas drapålakan. De går ner över hela madrassen. Såg andra som tyckte det var svårt.
  Innan hade jag ont om jag låg för länge i en position nu inget.

  • Varierande sovställning
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 39 år gammal
 • Grymma villkor

  Från Angeliqa

  Kände mig tveksam att köpa en madrass jag inte testat online, men eftersom Emma lovade 100 dagars pengar tillbaka garanti kände jag mig lugn. Och är glad för det, madrassen är perfekt!

  • Varierande sovställning
  • 6 Timmars sömn per natt
  • 25 år gammal
 • Smidigt och enkelt från köp till leverans

  Från Hannes

  Köpte en resårmadrass från hemsidan (160x200). Fick den levererad hem till mig efter bara någon vecka. Allt gick enkelt och jag fick bra med information genom hela processen - plus att jag är väldigt nöjd med produkten!

  • Sova på rygg
  • 6 Timmars sömn per natt
  • 37 år gammal
 • Värt pengarna

  Från Björn

  Det är värt att investera i god sömn och köpa en bra madrass och jag kan varmt rekommendera denna madrassen. Jag har nu sovit 4 veckor med min nya madrass och den är väldigt bekväm.

  • Sova på sidan
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 29 år gammal
 • Överväldigad

  Från Nicklas T

  Jag är verkligen överväldigad över vilken sevice jag fick av Jesper i kundtjänst. Han ordnade så att min madrass kom fram innan svärföräldrarna kom på besök. Nu har vi madrassen som gästsäng men jag smyger ibland in där för att få sova lite skönare. Vi beställde en 180 madrass till vårt sovrum nu som vi får i veckan. Frugan blev lite lack haha.

  • Sova på rygg
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 32 år gammal
 • Rekommenderar

  Från Oscar

  Blev refererad av en vän och fick min madrass 500 kr billigare. Har därefter refererat tre vänner själv och fått pengar tillbaka på min Emma Original för det. Även om jag inte får mer rabatt vill jag även rekommendera Emma Orignal här!

  • Varierande sovställning
  • 6 Timmars sömn per natt
  • 45 år gammal
 • Bästa sängen vi haft

  Från Karin

  Vi köpte Emma madrassen för 3 veckor sedan och har aldrig sovit så bra som vi gjort under den här tiden. Trots att vi har olika kroppsform så anpassar den oss båda. Bäst av allt är att vi inte längre väcker varandra under natten eftersom alla rörelser dämpas. Vi är riktigt nöjda!

  • Varierande sovställning
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 45 år gammal
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: