Omdöme Madrass

 

4.77 from 5.00 (22)
Filter
Berätta för oss vad du tycker om denna vara. Skriv en recension

Omdömen

5 från 5 stjärnor
Från Katarina
40 år gammal
30 augusti 2018

Det lönar sig!

Vi sökte länge efter en bra madrass, och hittade först Emma efter 1 år!! Kommer aldrig att gå tillbaka till billiga madrasser efter denna, sååå skönt!

Sova på sidan
Timmars sömn
per natt
Med partner
5 från 5 stjärnor
Från Michael
36 år gammal
3 augusti 2018

Grym

Äntligen inget ryggont längre. Jag reser mycket på jobbet, och nuförtiden är det underbart att komma hem och få sova i sin egna säng. Tack Emma!

Timmars sömn
per natt
5 från 5 stjärnor
Från Samuel
0 år gammal
20 juli 2018

Bättre än IKEA

Mycket bättre än min gamla IKEA madrass. Efter 4 månaders testande så har mitt ryggont försvunnit. Förstår inte varför jag inte tidigare satsade en liten extra peng för att köpa en bra madrass!

Sova på sidan
Timmars sömn
per natt
Med partner
5 från 5 stjärnor
Från Emma
0 år gammal
16 juli 2018

En dröm

Alltså Emma har verkligen hjälpt mig att somna. Tar bara 1-2 minuter nuförtiden, fast jag förr väntade åtminstonde en halvtimme!! Superskön.

Varierande sovställning
Timmars sömn
per natt
Med partner
5 från 5 stjärnor
Från Louise
51 år gammal
14 juni 2018

Skön madrass

Madrassen anpassar sig riktigt bra efter både min, om min mans kroppar, trots att vi väger så olika. Rekommenderar alla att testa!

Sova på sidan
Timmars sömn
per natt
Med partner
5 från 5 stjärnor
Från Jerry
23 år gammal
13 juni 2018

Fjädrar?

Trodde först inte man kunde ha en bra madrass utan fjädrar, men bestämde mig för att ändå testa Emma, och den är super!! Funkar perfekt som mellanlager till min kontinentalsäng.

Varierande sovställning
Timmars sömn
per natt
Med partner
4 från 5 stjärnor
Från Mohamad
0 år gammal
12 juni 2018

Riktigt bra

Rikigt bra madrass.

Varierande sovställning
Timmars sömn
per natt
5 från 5 stjärnor
Från Solveig
67 år gammal
12 juni 2018

Väldigt skön

Både madrassen och servicen är super, finns inget negativt att säga om det!

Sova på sidan
Timmars sömn
per natt
5 från 5 stjärnor
Från Jasmir
29 år gammal
10 juni 2018

Högkvalitativ och bekväm

Jag har på sistone känt mig så utvilad, kvalitéten är verkligen super. Enda nackdelen var att jag var tvungen att vänta några dagar, men i övrigt var det perfekt!

Varierande sovställning
Timmars sömn
per natt
Med partner
5 från 5 stjärnor
Från Elias
30 år gammal
9 juni 2018

Alltid Emma

Den är helt enkelt bäst

Sova på mage
Timmars sömn
per natt
Ensam

1-10 of 22

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Din bedömning av Emma

Hur många timmar sover du per natt?
Vilken är din favorit-sovställning?
Sover du själv eller med en partner?
Recensionen
Stjärnor
 
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

För att erbjuda den bästa köpupplevelsen så använder vi oss av kakor, inklusive tredjepartskakor som alltid följer vår strikta integritetspolicy. Genom att fortsätta surfa på vår sajt, så godkänner du användandet av kakor. Läs mer och uppdatera dina kak-preferenser här.

Jag accepterar