Emma Madrass 160x200 cm

En madrass för alla sängar

Emma madrassen 160x200 är en exklusiv madrass som anpassar sig till varje kroppstyp och utlovar maximal komfort. Kombinationen av tre lager memory foam som individanpassas, tryckavlastar och ger maximalt stöd för hela kroppen. Emma madrassen behöver inte ytterligare bäddmadrass. Testa den och upplev själv.
Läs mer

7 999,00 kr
Inklusive moms

Leveranstid: 2 - 5 arbetsdagar

Fortsätt till kassan
Another sizes
Provsov madrasserna från Emma i 100 nätter 100 nätters provsömn

För att 10 minuter inte är lång tid nog när det kommer till att välja en ny madrass. Vi låter dig prova Emma madrassen under 100 nätter i din egen säng. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Läs mer under fliken för 100 dagars öppet köp.

Alla madrasser är garanterat i 10 år 10 Års Garanti

Vi är så säkra på att Emma madrasserna är av högsta kvalitet att vi erbjuder 10 års garanti på madrassernas stabilitet och hållbarhet.

Alltid fri frakt på madrasser och sängar Fri frakt och retur

Vid köp av din nya Emma Madrass fraktar vi den gratis hela vägen hem till dig. Är du du inte nöjd med din madrass? Kontakta vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning av din madrass. Och du behöver inte rulla tillbaka madrassen i lådan igen.

Utformad för att du ska sova bättre

Emma har lagt mycket arbete i utvecklingen av en madrass som ger din kropp rätt stöd samtidigt som ger komfort. Emma är en skummadrass med tre lager som har kombinerats för att ge dig en riktigt god nattsömn, till ett rättvist pris.

Skummadrass är utformad med tre speciella lager och kommer med snyggt fodral som reglerar fuktigheten Madrassen är täckat med snyggt och hållbart överdraget Cold foam i botten av 160 x 200 madrassen erbjuder precist stöd och avlastning på din kropp vilken är nödvändigt för en bra säng Memory foam i mitten av madrassen fördelar trycket och anpassar sig till kroppen Madrassen är utformad med tre speciella lager, varav ett lager är Airgocell som erbjuder punktelasticitet
 • Klimatreglerande och elastisk

  Madrassens fodral är speciellt utformat för att reglera fuktigheten. Det är elastiskt för god följsamhet för madrassens alla rörelser.

   
 • Punktelastisk och andningsbar

  Airgocell®skummet ger ultimat komfort genom dess punktelasticitet vilket gör det möjligt att komprimera en zon utan att det påverkar resten av madrassen. Materialet har även luftporer vilket gör det andningsbart och hjälper madrassen hålla sig sval under hela natten.

   
 • Tryckavlastande och formbar

  I mitten av madrassen finns skiktet av viskoelastiskt skum. Skummet ger optimal fördelning av trycket och anpassar sig till kroppens form. Ett komfort materialsom håller dig bekväm i vilken position du än sover.

   
 • Stöd

  Kallskummet är utformat för att ge stöd och tryckavlastning. Skummet anpassas för alla sovpositioner och ger ett ger det nödvändiga stödet som hela din rygg behöver.

   
 • Andas med snygg finish

  Den mörkgråa sidokåpan garanterar optimal luftcirkulation. Materialet är slitstarkt och håller madrassen på plats samtidigt som den har ett stilrent utseende.

   
Madrassens egenskaper
Tillverkningsland Tillverkad i Tyskland. Alla madrasser är noggrant kontrollerade och följer högsta kvalitetsstandarder.
Certifiering Alla Emma madrassens lager är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100, Class 1 (16.0.93305), vilket innebär att det är material av högsta kvalitet och lämpar sig för barn.
Utformning och material Emmas inre design består av tre lager:
 • Airgocell® skum
 • Viskoelastiskt skum
 • Kallskum

Yttre klädseln är avtagbar och tvättbar. Dess översta del består av 98% polyester och 2% spandex. Sidorna är tillverkade av 100% polyester och underdelen betår av 89% polyester och 11% polypropen.

Emma kan användas för alla typer av sängar. Hon kan läggas på en resårbotten, i en sängram med ribbad sängbotten eller direkt på golvet.
Fraktinformation Fri frakt. Madrasser mellan 80-140cm i bredd kommer i en låda på 38x38x110cm. Madrasser bredare än 140cm kommer i en större låda på 45x45x110cm.
Garanti Alla Emma Madrasser har 10 års garanti på dess diemnsionella stabilitet och materialens hållbarhet.

Anpassningsbar fasthet.
Perfekt för alla kroppstyper

Emma madrass passar alla kropstyper och är en höjdpunkt till ditt sovrum
Progressiv insjunkning
Emma madrassen anpassar sig perfekt till trycket från din kropp och sjunker gradvis för att säkerställa optimal komfort. Du behöver därför ingen bäddmadrass.
Maximal anpassning
Emma anpassar sig perfekt till kroppens konturer, på så sätt hålls din ryggrad alltid rak. Våra kunder upplever därför en unik känsla när de ligger på vår madrass.
Autoreglerad stadga
En madrass ska inte vara för mjuk eller för hård, den bör vara av medel fasthet. Som vi väl känner till är det svårt att välja en madrass med rätt stadga, med Emma madrass bestämde vi oss för att satsa på teknisk innovation för att skapa en madrass som anpassas efter din kropp. De självreglerande materialen i vår madrass gör att du kan vila djupt - hela natten. Med Emma vaknar du full av energi för att starta den nya dagen.

Vad ligger bakom kvaliteten hos Emma madrass?

Andningsbart madrassfodral 160 x 200 Andingsbart fodral

Den innovativa klädseln är inte bara har inte bara moderna och stilren design. Klädseln är också enkel att rengöra, håller konstant luftcirkulation och minskar fuktigheten samt håller madrassen sval under hela natten.

Madrassens punktelastiskt och andningsbart Airgocell skum funkar som ersättare för bäddmadrass Airgocell skum®

Det luftiga Airgocell®-skummet skapar de bästa förutsättningarna för en avslappnad och bekväm sovmiljö. Tack vare sin utmärkta förmåga att släppa igenom luft behöver du heller ingen bäddmadrass

Cold foam i botten av madrassen erbjuder precist stöd och avlastning på din kropp vilken är nödvändigt för en bra säng Stödzoner

Stödområdena för höfterna och axlarna gör att du sover i en jämn och komfort position. Stödzonerna gör sängen till plats för en mer hälsosam avkoppling.

Öppet köp i 100 dagar!

Fri hemleverans
Fri frakt

Vi levererar din Emma direkt hem till dig. Din madrass är alltid helt ny så du blir den första att få sova på den.

100 dagars öppet köp
100 nätters provsömn

När du fått hem din Emma har du 100 nätters provsömn för att du i lugn och ro kan känna efter om madrassen är den bästa för dig. Om du är nöjd är det bara att fortsätta sova!

Är Emma inte något för dig?

Returnera gratis
Fri retur

Om Emma madrassen av någon anledning inte är rätt för dig kan du returnera den. Kontaka vår kundtjänst så hämtar vi upp den utan extra kostnad.

Återbetalning
Full återbetalning

Vi betalar tillbaka hela beloppet. Inga dolda kostnader tillkommer.

Kvalitet:
Tillverkad i Tyskland

OEKO-TEX® 100 kvalitetscertifierad

Emma madrass är bland de mest innovativa i dess utformning. Den har genomgått ett stort antal tester och omfattande kontroller både vid utveckling men även regelbundet vid produktion. Madrassen är även OEKO-TEX® Standard 100-certifierade (klass 1, 16.0.93305).
Emma tillverkas i västra Tyskland och fraktas därifrån direkt hem till dig, vi arbetar utan mellanhandel för att kunna erbjuda dig lägre priser.

Emma, Produktion Oeko-Tex

Emma - en madrass
för alla sängar

Resårbotten, kontinentalsäng På en resårbotten

Har du en resårbotten? Kompletera med en Emma madrass och höj din säng och sömnupplevelse till en ny nivå. Du kan förnya din kontinentalsäng genom att byta ut din gamla resårmadrass mot Emma Madrassen.

Madrass sängram På en ribbad sängbotten

Emma fungerar lika bra på en ribbad sängbotten som på en lamellbotten, med eller utan sängram. Använder du en ribbad sängbotten bör avståndet mellan skivorna inte vara mer än 5cm.

Säng 120 på golvet Direkt på golvet

Enkel eller kreativ inredning? Emma är madrassen som passar inredning i alla stilar. Se bara till att madrassen ligger på en yta som är plan, ren och torr. Inga möbler behövs då Emma kan läggas direkt på golvet.

Emma Original Madrass 160x200 – Lämpad för alla

Dimensionerna på madrassen 160x200 är förmodligen en av de mest populära storlekarna i Europa. Med en bredd på 160 cm är storleken lämpad att passa för två personer oavsett kroppsform och sovställning. Höj upp din sömnupplevelse till nya höjder med en Emma Original madrass. Den är även enkel att kombinera med alla typer av sängar för en snygg inredning. Längden 200 cm motsvarar den svenska standarden. Förutom längden 200 cm finns Emma Original även i längderna 190 cm, 210 cm och 220 cm. En säng på 160x200 cm passar dig som sover ensam, om du behöver mycket utrymme för att sova eller du vill bara sträcka ut ordentligt. Emma madrassen passar alla.

Madrassen 160x200 - Konstruktionen

160x200 madrasserna är gjorda av samma tre lager som alla Emma original madrasser, för att ge dig möjlighet till en bekväm och avslappnad sömn. Dessa tre lager är perfekt kombinerade och säkerställer en hög anpassningsförmåga till varierade kroppstyper. Emma Original madrasser skapar en unik känsla av lugn då den både är stödjande för kroppens alla delar, samtidigt som den är följsam och mjuk mot varje kropps unika kurvor och sovställning. Madrassen består av tre lager skum:
1. Airgocell®-skum som är andningsbart och punktelastiskt. Detta gör att madrassen förblir svalare samtidigt som den ger stabilitet då rörelser dämpas, för att du och din partner ska kunna sova hela natten utan att väckas av varandras rörelse. Med Airgocell® kommer du och din partner sova bättre än någonsin förr.
2. Viskoelastiskt minnesskum som fördelar trycket jämnt samtidigt som den anpassar sig efter kroppens form, oavsett vilken position du sover i.
3. Kallskum som ger kroppen stöd och tryckavlastning. Hjälper ryggen förbli rak, oavsett hur du sover.
Således har vart och ett av dessa lager sina egna fördelar och som i sin helhet kompletterar varandra perfekt för att bilda Emma Original 160x200. Våra Emma Original madrasser har bara en grad av hårdhet då denna anpassas till olika kroppstyper. Emma Original madrassen 160x200 har en progressiv sjunkning vilket innebär att den passar perfekt till din unika kropp. Emma Original madrasser skapar sålunda bästa möjliga sömnkomfort och rekommenderas för personer mellan 50 - 130 kg.

Enkel madrass 160x200 – Bilda den optimala kontinentalsängen

Kombinera din madrass med en Emma Resårbotten 160x200 cm för att höja upp din sovupplevelse till en helt ny nivå. Din säng kommer aldrig bli den samma igen efter du provat den perfekta kombinationen mellan madrassens mjuka och följsamma stöd och resårbottens stilrena och hållbara fjädring. Naturligtvis kan Emma Original Madrass 160x200 cm även läggas på en ribbad sängbotten, lamellbotten eller direkt på golvet. Så länge ytan är torr och ren kan din Emma läggas nästan vart som helst, så du alltid kan sova gott! Vi rekommenderar även att du vädrar din madrass då och då för att den ska behålla en ny och fräsch känsla ännu längre.

Beställ Emma Original Madrass 160x200 online?

Vill du beställa Emma Original 160x200 madrassen online? Då kan du enkelt göra det via vår online-butik eller kontakta vår kundtjänst. Naturligtvis finns Emma Original madrass även i andra standardstorlekar. Priset varierar beroende på madrassens storlek samt om denna kombineras med andra produkter, så som resårbotten och sänggavel.
Om du har ytterligare frågor om våra madrasser, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst kostnadsfritt via chatt, telefon eller e-post. Vi hjälper dig med madrassrelaterade frågor samt om du har frågor kring din beställning och leverans. Vi erbjuder även 100-dagars öppet köp, där du får provsova din nya Emma Original madrass helt riskfritt.
Vi på Emma hoppas du får en riktigt god nattsömn!

Har du några fler frågor?


Hej
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

För att erbjuda den bästa köpupplevelsen så använder vi oss av cookies, inklusive tredjepartscookies som alltid följer vår strikta integritetspolicy. Genom att fortsätta surfa på vår sajt, så godkänner du användandet av cookies. Läs mer och uppdatera dina kakpreferenser här.

Jag accepterar
Köp nu