Airgocell®skum

 

Vad är Airgocell®skum?

Airgocell®skum är en av den senaste innovationerna som finns i madrass- och skumindustrin. Detta nya materialens egenskaper är likadan med gel. Det individual anpassar sig efter din kroppsform. Dessutom, erbjuder det omfattande tryckavlastning för den högsta tryckpunkter, såsom axalrna och höftregionen. Utöver känner Airgocell® skummets yta sammetsmjuk som garanterar en mjuk kontakt till din kropp. Airgocell®skummet låter dig att sova bättre och det har varit väldigt framgångsrik inom madrassindustrin.

Airgocell®skummet har en lufthalt av ca. 50%. Det betyder att skummet är öppet-porig, vilken möjliggör en bekväm sovklimat. Luftporerna kan selektivt antigen behålla eller förhindra värme. Samtidigt är nyttig luftcirkulation och fuktreglering garanterad. Airgocell®skummets egenskaper är inte bara fördelaktiga för privat bruk men är också fördelaktiga för allmänt bruk, nämligen på sjukhus och hotell.

Memory foam madrass för god nattsömn

Memory foam (minneskum) jämfört med andra skum alltid återvänder sig till sin original form. Detta möjliggör att du får den samma sömnkomfort varje natt och madrass känner som nytt både idag och i framtiden. Därför att minne skum "minns" sin usprunglig form, har madrassen en lång livslängd. Dessutom tack vare minneskummadrassens anpassningsförmåga ger den maximal sömnkomfort. Memory foam, som reagerar på värme och tryck, anpassar sig till din kropp och erbjuder den ideala tryckavlastning. Madrasser med minneseffekt, viscoelastik madrasser, används speciellt i sjukhusbäddar och på vårdhem därföratt dem erbjuder god tryckavlastning och livslängd.

Vad är fördelarna med Airgocell®skum?

Den innovativa Airgocell®skummet som användas i Emma madrass erbjuder den ideala komfort och sömnklimaten.

  • Innovativ
  • Luftporer
  • Fuktreglering
  • Andningsbar
  • Klimatreglering

Emma madrassens toppskikt består av Airgocell®skummet vilket håller din kroppstemperatur reglerad och ger dig bätter komfort. Skiktet av Airgocell®skum är bekant för tryckavlastande egenskaper. Kroppsdelarna som sjunker mest är försedda med det nödvändiga mottrycket för att erbjuda avlastning och vadderande stöd.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

För att erbjuda den bästa köpupplevelsen så använder vi oss av kakor, inklusive tredjepartskakor som alltid följer vår strikta integritetspolicy. Genom att fortsätta surfa på vår sajt, så godkänner du användandet av kakor. Läs mer och uppdatera dina kak-preferenser här.

Jag accepterar