Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Ergonomi Kudde

5
Emma Ergonomi kudde är utvecklad för att passa alla! Tre lager ger dig möjlighet att anpassa kuddens höjd så att den passar perfekt, speciellt dig!
Eco Tex
Emma Ergonomi Kudde
Emma Ergonomi kudde är utvecklad för att passa alla! Tre lager ger dig möjlighet att anpassa kuddens höjd så att den passar perfekt, speciellt dig!

Leveranstid: 2 - 4 arbetsdagar

799,00 kr
Inklusive moms
66,58 kr p/m vid 12 delbetalningar

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är tillräckligt för att välja rätt kudde. Vi låter dig därför prova vår tryckavlastade och sköna kudde med 100 nätters prövosömn.

Pengarna tillbaka

Om du skickar tillbaka kudden får du tillbaka hela det betalda beloppet.

Fri frakt och retur

Vi levererar din Emma kudde direkt hem till dig. Är du inte nöjd med Emma kudden, så kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad. Vår kudde skickas en och en. Om du beställer 2 kuddar och bara fått en kan du förvänta dig att den andra kommer alldeles strax.

Kudden för dig

Emma Ergonomi Kudde är utvecklad för dig. Du kan anpassa din kudde så att den är hård eller mjuk, hög eller låg, precis så som du vill ha den. Prova själv, du har inget att förlora!

Varför Emma Ergonomi kudde?

Närbild på kuddens vita fodral som andas bra

Andningsbar

Det mjuka och andningsbara fodralet håller dig sval, hela natten. Materialet är tempraturreglerande och transporterar bort fukt. Ett plus i kanten är att du kan tvätta fodralet i tvättmaskinen, så att din nya kudde alltid är i toppskick.

Kudde med vit överdrag

Anpassningsbar

Skapa en kudde som passar dig! Letar du efter en mjuk eller hård kudde? Eller kanske en hög eller låg? Emma Ergonomi kudde har allt. De tre lagrerna låter dig välja det stöd och komfort som du gillar.

Tre skumlager i blått, vitt och gult

Stödjande

Om du väljer ett, två eller alla tre lager, spelar ingen roll. Emma Ergonomi kudde formar sig efter ditt huvud. Kudden är tryckavlastande och stödjer din nacke och dina axlar, oavsett om du sover på rygg, mage eller sidan.

Anpassad för dig

Sidosovare

Sover du heslt på sidan? I sådana fall rekommenderar vi att använda alla tre lager, då du får det perfekta stödet för nacke, ryggrad och axlar.

Ryggsovare

Föredrar du att sova på ryggen? I sådana fall ska huvudet inte ligga för högt. Använd två lager för garanterat stöd för nacke, ryggrad och axlar.

Magsovare

För dig som sover på mage behövs en låg kudde, därmed rekommenderar vi att bara använda ett lager för optimalt stöd för din nacke och ryggrad.

Perfekt sömn från A till Zzz...

Vitt fodral över kudde
Andningsbart fodral

Fodralet som omger kudden är tempraturreglerande, så att du kan sova gott hela natten.

Airgocell-skum i blått som översta lager i en kudde
Punktelastiskt

Det blåa Airgocell-skummet garanterar en mjuk och behaglig känsla, natt efter natt.

Vitt HRX-skum i en Emma kudde
Stödjande

Mittenlagert ger dig det nödvändiga stödet och håller din ryggrad rak, oavsätt sovposition.

Gult Viskoelastiskt memory foam som understa lager till Emma kudde
Tryckavlastande

Det viskoelastiska skummet fördelar trycket och anpassar sig perfekt till dig och din sovposition.

Produktdetaljer

 • Storlek och vikt

  70x40 cm

  • Totalvikt: 1500g
  • Fyllningens vikt: 1200g
 • Konstruktion och material

  Tredelad konstruktion

  • Airgocell® skum
  • Viskoelastiskt skum
  • HRX-skum

  Fodralet

  • 98% polyester
  • 2% elastaan
  • Avtagbar
  • Tvättbar
 • Fraktinformation
  • Vi skickar kudden till Sverige med fri frakt och retur
  • Kudden levereras med DPD och GLS samt deras respektive samarbetspartners
  • I Sverige levereras våra kuddar med Postnord
 • Kvalitetsmärke

  Kudden har genomgått ett stort antal tester och omfattande kontroller både vid utvecklingen men även regelbundet vid produktionen. Kudden är OEKO-TEX® Standard 100-certifierad.

God sömn behöver inte vara komplicerat.

Alla har rätt till en god natts sömn. Därför är vi inte bara dedikarade till att ge dig en högkvalitativ kudde, vi har dessutom förenklat hela köpupplevelsen. Vi erbjuder alla våra kunder 100 nätters fri provsömn, 10 års garanti samt fri frakt och retur, så att du kan känna dig säker i ditt köp.

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte räcker för att avgöra om en kudde är rätt för dig. Vid köp hos Emma madrass erbjuder vi alltid 100 nätters provsömn, så att du kan prova din produkt hemma i ditt eget sovrum.

10 års garanti

Vi är så övertygade om att vår kudde är av högsta kvalitet att vi erbjuder alla våra kunder 10 års garanti vid köp av en ny kudde hos oss.

Fri frakt och retur

När du köper en produkt hos Emma madrass fraktar vi den hela vägen hem till din dörr, utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din kudde, kontakta vår kundtjänst så ordnar vi med en kostnadsfri retur.

trust logo

Lennart.

Att köpa kuddar från Emma har verkligen förbättrat min sömn, jag kan starkt rekommendera dessa. Det tog en tid att vänja sig men nu när jag vant mig är den riktigt bekväm.

Ronny A.

Jag var inte säker på vad skillnaden mellan denna kudde och andra kuddar var, men kundtjänst personalen på Emma var mycket hjälpsamma. Kudden har verkligen hjälpt mot min nacksmärta.

Erik B.

Jag gillar verkligen att du kan ta ut skikten för att se vad som passar dig bäst. Det tog mig några nätter att ta reda på vad som var bäst för mig, men nu när jag har hittat rätt nivå, så sover jag bättre än någonsin.

Patricia K.

Du kan justera höjden, jag har aldrig haft detta alternativ med kuddar tidigare, men det är mycket användbart. Genom att ta ut ett lager, kan jag få det till precis rätt höjd för mig!

Fredrik Z.

Idén att kunna ta bort lager är innovativ och genial. Personligen använder jag inte det, för jag gillar att ligga högt. Men för min fru var det mycket för högt, så hon tog ut ett skumlager. Så kudden passar oss båda

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: