Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Kudde

5

Emma har lagt ner mycket arbete i utvecklingen av en kudde som passar alla. Kombinationen av tre lager ger dig möjlighet att anpassa höjden av din kudde. Den ger stöd och komfort för en god nattssömn. En kudde för alla, utvecklad just för dig. Storleken är 70 x 40 cm.
Emma Kudde

Emma har lagt ner mycket arbete i utvecklingen av en kudde som passar alla. Kombinationen av tre lager ger dig möjlighet att anpassa höjden av din kudde. Den ger stöd och komfort för en god nattssömn. En kudde för alla, utvecklad just för dig. Storleken är 70 x 40 cm.

Leveranstid: 4 - 6 arbetsdagar

799,00 kr
Inklusive moms
66,58 kr p/m vid 12 delbetalningar

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är tillräckligt för att välja rätt kudde. Vi låter dig därför prova vår tryckavlastade och sköna kudde i 100 nätter med öppet köp.

Pengarna tillbaka

Om du skickar tillbaka kudden får du tillbaka hela det betalda beloppet.

Fri frakt och retur

Vi levererar din Emma kudde direkt hem till dig. Är du inte nöjd med Emma kudden, så kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad. Vår kudde skickas en och en. Om du beställer 2 kuddar och bara fått en kan du förvänta dig att den andra kommer alldeles strax.

En kudde, oändliga möjligheter

Emma Original Kudde är utformad för att du ska sova bättre. Du kan anpassa din kudde, för att få den fast eller mjuk, hög eller låg, precis som du vill ha den!

Lager för lager

Vitt fodral över kudde
Andningsbar och elastisk

Fodralet över kudden består av ett andningsbart fiber som reglerar värmen mellan din kropp och kudden. Tack vare den elastiska förmågan så passar den perfekt runt skumlagret.

Airgocell-skum i blått som översta lager i en kudde
Mjuk och bekväm

Det innovativa Airgocell-skummet ger dig en mjuk och bekväm insjunkning. Materialet har öppna luftporer vilket gör att din kudde andas och håller sig sval under hela natten.

Vitt HRX-skum i en Emma kudde
Tryckavlastande med stöd

HRX-skumet ger stöd hur du än sover. Mittenlagret ger en tryckavlastande kudde och ger stöd för huvud och nacke. Det går att ta bort lagret för att justera höjden efter ditt tycke.

Gult Viskoelastiskt memory foam som understa lager till Emma kudde
Tryckavlastande och anpassningsbar

Det viskoelastiska memory-skummet fördelar trycket optimalt. Din kudde ger dig en mjuk och skön sömn.

Utformad för att du ska sova bättre.

Närbild på kuddens vita fodral som andas bra

Andningsbart kuddfodral

Kuddens mjuka fodral är gjort av andningsbart fiber reglerar kuddens temperatur. För svala och lugna nätter på din kudde.

Kudde med vit överdrag

Anpassad

Tack vare att kudden kan anpassas så ger den perfekt stöd för huvud och axlar, det är en tryckavlastande kudde som med sin tre lager kombinationen gör att Emmas kudde kan anpassa sig optimalt till din kropp.

Tre skumlager i blått, vitt och gult

Stoppning av högsta kvalitet

Den unika kombinationen av hög kvalitativa material ger dig en känsla av att sova på moln samtidigt som du får optimalt stöd av din Emma kudde.

Emma mattress

Sedan Emmas start i 2015 har vi expanderat till 22 länder på fem kontinenter

Anpassningsbar för din sömn

Sidosovare

Då det största mellanrummet är mellan huvud och axlar så behöver de stöttas. Vi rekommenderar att använda kuddens alla tre lager och välja sida efter ditt tycke.

Ryggsovare

Om du sover på rygg, rekommenderar vi att använda två av tre lager av kudden. Välj mellan kuddens komfortlager eller stödlager överst.

Magsovare

För dig som sover på mage så rekommenderar vi att bara använda ett lager. Du kan även välja vilket kuddlager som passar dig.

trust logo

Annelie G.

Jag beställde kudden eftersom jag hade så mycket nacksmärta. Har provat många kuddar och ger sällan recensioner, men denna kudde är värt ett undantag. Du kan justera höjden och även sidan (den ena sidan är hårdare, den andra mjukare). Jag sover på sidan och när jag sover med två lager känns det som att sova på moln! Jag har nästan ingen nacksmärta längre och jag trodde verkligen inte att en kudde kan göra så mycket skillnad. Jag skulle verkligen rekommendera den till vem som helst!

Ronny A.

Jag var inte säker på vad skillnaden mellan denna kudde och andra kuddar var, men kundtjänst personalen på Emma var mycket hjälpsamma. Nu när jag har köpt kudden, är jag glad att jag fick den eftersom det verkligen hjälpte mig att sova bättre.

Erik B.

Jag gillar verkligen att du kan ta ut skikten för att se vad som passar dig bäst. Det tog mig några nätter att ta reda på vad som var bäst för mig, men nu när jag har hittat rätt nivå för mig själv, så sover jag bättre än någonsin.

Dimitrios P.

Du kan justera höjden, jag har aldrig haft detta alternativ med kuddar tidigare, men det är mycket användbart. Genom att ta ut ett lager, kan jag få det till precis rätt höjd för mig!

Fredrik Z.

Idén att kunna ta bort lager är innovativ och genial. Personligen använder jag inte det, för jag gillar att ligga högt. Men för min fru var det mycket för högt, så hon tog ut ett skumlager. Så kudden kunde passa oss båda, vi behöver inte ens 100 dagars provtid.

Emmas löfte

En bekymmerslös sömnupplevelse.

En bekymmerslös sömn startar för oss när du köpt din kudde hos oss. Vi skickar kudden direkt hem till dig med fri frakt och möjlighet till fri retur. Med en innovativt utformad kudde så skapar du förutsättningar för en otrolig sömn.

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är tillräckligt för att välja rätt kudde. Vi låter dig därför prova vår tryckavlastade och sköna kudde i 100 nätter med öppet köp.

Pengarna tillbaka

Om du testat kudden och mot förmodan känner att kudden inte passar dig. Då kan du enkelt returnera kudden och få pengarna tillbaka..

Fri frakt och retur

Vi levererar din Emma kudde direkt hem till dig. Är du inte nöjd med Emma kudden, så kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad.

Produktdetaljer

 • Storlek och vikt

  70x40 cm

  • Totalvikt: 1500g
  • Fyllningens vikt: 1200g
 • Konstruktion och material

  Tredelad konstruktion

  • Airgocell® skum
  • Viskoelastiskt skum
  • HRX-skum

  Fodralet

  • 98% polyester
  • 2% elastaan
  • Avtagbar
  • Tvättbar
 • Fraktinformation
  • Vi skickar kudden till Sverige med fri frakt och retur
  • Kudden levereras med DPD och GLS samt deras respektive samarbetspartners
 • Kvalitetsmärke

  Kudden har genomgått ett stort antal tester och omfattande kontroller både vid utvecklingen men även regelbundet vid produktionen. Kudden är OEKO-TEX® Standard 100-certifierad.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel