Sommarkampanj! 25% rabatt på hela sortimentet med koden Sommarkampanj! 25% rabatt på hela sortimentet med koden Sommar Giltig till 31 jul 2019

Du har inga produkter i din varukorg.

10 års garanti

Madrassens kvalitetsgaranti.

Varje Emma madrass kommer med en 10 års garanti på madrassens dimension stabilitet och hållbarhet. Garantin gäller från det datum när du tar emot din nya Emma-madrass och gäller under de första 10 åren.

Om du har problem med din madrass som omfattas av 10 garantin, kontakt vår kundtjänst och ge oss motsvarande bilder av den skadad produkten så byter vi ut den mot en helt ny Emma madrass. Garantin täcker:

 • Sprickor, hål eller skador på skummet, som har uppkomit trots korrekt använding och hantering.
 • Produktionsskador vid dragkedjan.

Vanliga frågor

 • Hur är Emma madrassen uppbyggd?

  Emma madrassen anpassar sig perfekt till vem som helst av någon sovstil (sida, mage och rygg) och oberoende av kroppsvikt. Materialen som används i madrassen erbjuder det nödvändiga stodet samt tryckavlastning för din bästa natts sömn. Ett innovativt Airgocell® skum (4cm) ger tryckavlastning och stöd. Det viskoelastiskt skummet (4cm) säkerställer komfort och anpassningsförmåga. Understödjande HRX-skum (17cm) garanterar att du fådet mest möjliga stöd. Komfort- och axelzoner ger optimal lindring av ryggraden.

 • Vad gör Emma madrassen unik?

  Emma förenar sina komponenter smidigt till en av de mestdrömlika madrasserna. Den innovativa designen ger en optimal sovupplevelse oberoende av kropp- ovh sovtyp. Sammansättningen av höhgkvalitativa material ger en progressiv och punktelastisk sänkning. Detta garanterar en idealisk och individuell anpassning till din kropp. Din ryggrad förblir rak och madrassen ger dig det nödvändiga stödet och den höga komforten.

 • Vilken typ av sängram ska jag använda med Emma madrassen?

  Emma madrassen är lämplig för alla sängramar. Den kan också ligga på ett rent, torrt golv.

 • Hur fungerar leveransprocessen?

  Efter Emma-madrassen rullats, vakuumtätas och förpackats är Emma madrassen redo att levereras till dig. Vi fraktar Emma-madrassen med GLS eller DPD med hjälp av deras samarbetsparners i Sverige. Du kommer att få fraktbekräftelse via e-post när madrassen är påväg till dig.

 • Hur fungerar 100 nätter provperioden?

  Det är väldigt lätt. Du får prova Emma madrassen för 100 dagar och bästamma om den är perfekt för dig.Om du bestämmer att Emma madrassen inte är den rätta madrassen för dig, kontakt vår kundservice (support@emma-madrass.se) och vi kommer att hämta din madrass och återbetala 100% av köp pris. Du bör dock veta att din kropp behöver en viss anpassningstid för en ny madrass. Därför rekommenderar vi att du testar Emma-madrassen minst 3-4 veckor.

Hitta din Emma madrass

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.