Du har inga produkter i din varukorg.

Fri frakt och hemleverans

Hos Emma erbjuder vi gratis hemleverans av Emma Madrassen till alla våra kunder. Leveranstiderna är korta och kostar inget extra. För beställningar som levereras måndag till fredag erbjuder vi alltid fri frakt hem till dig eller till ditt närmsta postombud. När den nya madrassen har rullats ihop och vakuumförpackats är den redo att fraktas. Du kommer då att få en fraktbekräftelse via e-post med specifikationer för när din nya Emma madrass kommer att levereras till din adress. Handlar du med rabattkod eller under någon av våra kampanjer? Skriv in rabattkoden i kassan, vi erbjuder gratis frakt oavsett när eller hur du handlar hos oss!

Bed-in-a-box
Det blir inte smidigare

 • 1.

  Packa upp

  Lyft ut Emma madrassen ur lådan.

 • 2.

  Rulla ut

  Rulla ut madrassen på en plan yta och använd det medföljande skärverktyget för att försiktigt skära av och ta bort plasten.

 • 3.

  Klar!

  Din Emma Madrass behöver bara några minuter för att expandera och anta sin naturliga form. När den expanderat till sin fulla storlek, är den redo att sovas på.

Vanliga frågor

 • Hur mycket kostar frakten?

  Leverans är gratis för alla beställningar.

 • Hur levereras Emma madrassen?

  Efter tillverkning rullas och vakuumförpackas Emma madrassen innan den packas i en smart låda som är 38x38x110cm. Madrasser som är 140cm eller bredare fraktas i en lite större låda på 45x45x110cm. När din madrass är redo att fraktas skickar vi ett e-postmeddelande till dig med ytterligare leveransinformation samt med en länk där du kan spåra ditt paket under leveransen. Vi fraktar med GLS och DPD samt deras svenska samarbetspartners hela vägen till din adress eller till ditt lokala återbud.

 • Hur lång tid tar leverans?

  Vid beställning anges den beräknade leveranstiden, denna börjar räknas från att vi mottagit din order, och betalning om förskottsbetalning valts, samt när vi skickat ett e-postmeddelande till din angivna e-postadress med fraktinformation/bekräftelse. I denna bekräftelse kommer vi förse dig med ytterligare information kring din specifika leverans. Leveranstiderna varierar beroende på madrassens storlek samt leveransdestination.

 • Hur lång tid tar det från att jag packat upp min madrass till att jag kommer kunna sova på den?

  Emma Madrassen behöver bara några minuter för att expandera till sin fulla storlek efter uppackning. Därefter är den redo för dig att sova på. Du bör kunna sova på din nya madrass redan samma dag.

 • Gäller fri frakt även vid kampanjer / användning av rabattkoder?

  Självklart! Oavsett när eller hur du handlar på vår online-shop får du madrassen skickad hem till dig helt gratis. Vi vill att våra kunder ska ha den bästa möjliga köpupplevelsen.

Hitta din Emma madrass

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel