Du har inga produkter i din varukorg.

Emmas frågeformulär

Öppet köp/Provperiod

Här kan du få mer information om 100 nätters provsömn och garanti.

100 nätters provsömn

 • Hur fungerar det med provnätter?

  Det är enkelt. Du får prova Emma madrassen under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt madrass för dig, vänligen kontakta vår kundservice (support@emma-madrass.se) för att arrangera ett upphämtningsdatum. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter att madrassen hämtats upp. Eftersom det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, rekomenderar vi att du som kund väntar minst 3-4 veckor innan du returnerar madrassen.

 • Kan jag prova Emma madrassen innan jag köper den?

  Att prova en madrass kort innan du köper den ger dig inte samma känsla som att sova på den i ditt eget hem. Vi föreslår att du provar en ny madrass mellan 4 och 6 veckor. Vi är övertygade att vår madrass ger dig en exceptionell och bekväm sömn. Madrassindustrin förvirrar ofta kunder med överdivet stort utbud, aggressiv försäljningstaktik och höga priser. Vi vill se till att din shoppingupplevelse är så enkel och bekymmerslös som möjligt. Det är därför vi erbjuder våra kunder möjligheten att prova Emma madrassen i 100 dagar utan risk. Dessutom är det bättre att ha en Emma madrass som en gästmadrass för dina gäster än att köpa en billig uppblåsbar madrass.

 • När börjar 100 dags provtiden?

  100 dagars provtiden börjar samma dag som madrassen levereras hem till dig. Därefter får du sova på madrassen under 100 nätter.

 • Hur gör jag för att returnera min madrass inom provtiden?

  När du vill returnera din madrass, vänligen kontakta vår kundcervise för att arrangera tid och datum för upphämtning av madrassen. Upphämtningen görs av vårt sammarbetsföretag helt utan kostand. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter upphämtning.

 • Är det növändigt att behålla plastförpackningen på madrassen under testperioden?

  Nej, inte alls. Vi vill att du ska ha den bästa möjliga erfarenheten och det ska inte inkludera att sova på ett lager plast. Madrassen leveras till ditt hem i en låda efter att den har rullats och vakuumförpackats. När du tar emot din nya madrass tar du försiktigt bort plastförpackningen med det användbara skärverktyget som ingår i välkomstpaketet. Följ de medföljande anvisningarna för att packa upp din madrass. Efter ett par minuter kommer din madrass att blåsa upp sig själv och vara klar för dig att sova på.

10 års garanti

 • Hur lång garanti har Emma madrassen?

  Alla madrasser kommer med en 10 års garanti på madrassens dimensionella stabilitet och hållbarhet. Garantin gäller från den dagen du får hem din nya madrass och under de första 10 åren. Läs mer på 10 års garanti. Om du har problem med din madrass som omfattas av 10-års-garantin, kontakta vår kundtjänst samt bifoga motsvarande bilder av den skadad produkten så vi byter ut den mot en helt ny madrass.

 • Vad täcker tio års garantin?

  Tio års garantin täcker sprickor, hål eller skaor på skummet om de uppkommit trots varsam behandling av madrassen. Garantin täcker även produktionsskador vid dragkedjan.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel