Stora höstkampanjen! 30% på hela sortimentet med koden Stor höstkampanj! 30% på hela sortimentet med koden emma30 gäller t.o.m. söndag 20 okt 2019

Du har inga produkter i din varukorg.

Emmas frågeformulär

Emma madrass

Här hittar du information om madrassen och hur du tar hand om din madrass.

Om madrassen

 • Hur kan en madrass vara lämplig för alla?

  Vi har länge jobbat med sammansättningen av Emma madrassen och har slutligen hittat den optimala balansen mellan stöd och komfort. Madrassens utformning är gjord för att anpassa mängden stöd beroende på varje enkilld individ som använder den. Det finns därför ingen anledning att erbjuda olika madrasser för olika kroppstyper eller personer med olika sovställningar, Emma kan anpassas för allas unika behov. Bästa sättet att ta reda på om madrassen är rätt för dig är att prova den, därför rekomenderar vi alla våra kunder att sova på sin nya madrass minst 3 veckor.

 • Vilken madrass är bäst att köpa för ryggsmärta?

  Om du har ryggont, eller andra problem med ryggen, rekommenderar vi att du i första hand kontaktar din läkare för rådgivning hurvida Emma madrassen är rätt madrass för dig. Emma madrassen är tillverkad i kombination av de bästa materialen och ger det perfekta stödet och anpassning till kroppen. Vi vet att de individuella behoven kan variera från person till person och det är det vi erbjuder 100 testnätter. På så sätt kan du i lugn och ro bestämma om madrassen är bäst för din situation och dina behov.

 • I vilka storleker kan jag köpa Emma madrassen?

 • Vilka cerifikat har madrassen?

  Förutom otaliga segrar runt om i Europa so bästa madrass, så är även Emma madrass alla Emma madrassens lager är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100, Class 1 (16.0.93305)

 • Hur mycket väger en Emma madrass?

  "Vikten är beroende av madrassens storlek. Här följer de vanligaste storlekarna med dess respektive vikter: 80 X 200 X 25 cm = 17,7 kg 90 X 200 X 25 cm = 20 kg 100 X 200 X 25 cm = 22,5 kg 120 X 200 X 25 cm = 24 kg 140 X 200 X 25 cm = 28 kg 150 X 200 X 25 cm = 30 kg 160 X 200 X 25 cm = 35 kg 180 X 200 X 25 cm = 40 kg 200 X 200 X 25 cm = 45 kg)"

 • Hur hög är en Emma madrass?

  Emma madrassen är 25cm hög.

 • Hur är madrassen gjord?

  Emmas inre design består av tre lager: Airgocell® skum Viskoelastiskt skum HRX-skum Yttre klädseln är avtagbar och tvättbar. Dess översta del består av 98% polyester och 2% spandex. Sidorna är tillverkade av 100% polyester och underdelen betår av 89% polyester och 11% polypropen.

 • Behövs en bäddmadrass eller sängöverdrag för emma madrassen?

  Eftersom Emma madrassen redan kommer med ett skönt överdrag behövs ingen ytterligare sängöverdrag eller bäddmadrass. Varken madrasskydd behövs heller då Emmas överdrag enkelt kan tvättas för hand eller i tvättmaskin. Men skulle man vilja går det självklart bra att använda vilken typ av madrasskydd eller bäddmadrass man vill.

 • Luktar madrassen?

  Precis som alla nya produkter har madrassen en liten ny lukt i början. Vi använder endast material av högsta kvalitet men trots detta kan madrassen till en början ha en lite starkare doft. Efter bara några timmar börjar doften försvinna och den är oftast borta efter några dagar. Se till att madrassen kan ventileras för att underlätta processen.

 • Kan man specialbeställa madrasser?

  Nej, Emma kommer i standard storlekar från 190cm i längd till 220cm i längd. Bredden är från 70cm till 200cm.

 • Är Emma madrassen vegan?

  Ja, alla Emma madrasser är 100% veganska och innehåller inget material med animaliskt ursprung.

Använd Emma madrass

 • Kan jag använda ett elektrisk täcke på min Emma madrass?

  Ja! Det går alldeles utmärkt att använda en elekrisk filt på din Emma.

 • Hur kan jag rengöra Emma madrass?

  Du kan tvätta överdraget i tvättmaskinen. Den vita övre delen av överdraget kan tvättas vid 60°C, och de gråa sidorna och botten kan tvättas vid 40°C. Enskilda fläckar kan enkelt avlägsnas med varmt vatten och milt rengöringsmedel.

 • Är det nödvändigt att vända min nya madrass?

  Emmas utformning är sådan att Airgocell®-skiktet alltid måste vara vänt uppåt och madrassen bör därför inte vändas för att ge bäst funktion. "Shoulder/Comfort"-zonen är inbäddad i skiktet med HRX-skum, så det måste placeras i rätt läge för att kunna fungera korrekt. Emma är gjord för att hålla formen så det är inte nödvändigt att vända på madrassen.

 • Passar Emma till alla sängramar?

  Ja, Emma passar till alla sängramar. Det som du bör tänka på är att om du har ribbotten så bör avståndet mellan ribborna högst vara 5cm. Du kan också placera madrassen på vilken ren och fast yta som helst.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel