Missa inte vår SOMMARREA! 🌞 Just nu med UPP TILL 50% på allt!

Du har inga produkter i din varukorg.

Emmas frågeformulär

Bäddmadrass och kuddar

Här kan du läsa mer om våra andra underbara produkter.

Bäddmadrass

Emma Ergonomi Kudde

 • Vad är kudden gjord av?

  Kudden är uppbyggd av Airgocell skum, HRX-skum och viskoelastiskt memory foam. Varje lager är avtagbart vilket gör att du kan anpassa kuddens höjd.

 • Hur kan kudden passa alla?

  Eftersom kuddens lager går att plocka ut kan du anpassa höjden på kudden. Dessutom har kuddens lager olika egenskaper så att du kan kombinera materialen så att du får den komfort du vill ha. För sidosovare rekommenderar vi att använda alla tre lager. För ryggsovare två, och för de som sover på magen ett lager.

 • Går det att tvätta kudden?

  Självklart går det att tvätta kudden. Kuddens fodral är avtagbart och går att maskintvätta.

Emma Mikrofiber Kudde

 • Kan man tvätta Emma Mikrofiber Kudde?

  Ja, Emma Mikrofiber Kudde kan i sin helhet tvättas i tvättmaskinen. Det betyder att både överdraget samt båda lagerna på insidan enkelt kan rengöras. Tvätta kudden i 60° för att hålla den ren och fräsch.

 • Vad är skillnaden på Emma Ergonomi kudde och Emma Mikrofiber kudde?

  Den största skillnaden mellan de två kuddarna är själva känslan. Medan Emma Mikrofiber kudde har en mer fluffig känsla så har Emma Ergonomi kudde en mer traditionell och stödjande skumkänsla. Båda kuddarna erhåller sina egna fördelar. Men de delar också fördelen att de har olika lager som man kan ta ut och anpass enligt ens egna preferenser

 • Vad är Emma Mikrofiber Kudde tillverkad av?

  Kudden är tillverkad av 100% Polyester.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: