Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Sängkläder

Sov som på moln. Fast bättre.
Emma Sängkläder
Sov som på moln. Fast bättre.

Leveranstid: 2 - 6 arbetsdagar

 

Pris som konfigurerad: 0,00 kr

Inklusive moms
0,00 kr p/m vid 12 delbetalningar

100 Nätters Provsömn

Ingen ska behöva avgöra på 10 minuter om ett par sängkläder passar. Därför erbjuder vi 100 dagars provsömn i lugn och ro med fri frakt och retur.

Pengarna tillbaka

Om Emma-Sängkläderna inte skulle passa för dig får du pengarna tillbaka helt utan dolda avgifter.

Fri frakt och fri retur

Chanserna är goda att Emma-Sängkläderna blir dina nya favorit sängkläder, men om de inte skulle passa kan du enkelt skicka tillbaks dem.

Dina nya favoritsängkläder

Känn komforten av Emmas sängkläder i åratal framöver. Extremt mjuka och vackert tillverkade. Emma-Sängkläder kombinerar modern design med hög komfort. Att sova bekvämt har aldrig sett så bra ut.

Detta gör Emma-Sängkläderna speciella

Dra-på-lakan – Passar alltid

Njut av överlägsen komfort i varje position. Med hjälp av ett specialdesignat elastiskt band passar dra-på-lakanet till varje madrass med en längd upp till 220 cm. Det elastiska materialet bidrar också till att dra-på-lakanet aldrig tappar sin form.

Påslakan – Linda in dig i komfort

Från och med nu blir din sömn ännu mysigare. Påslakanet består av 100% naturlig bomull och känns som en mjuk kram. Oavsett om du rör dig mycket när du sover eller inte ger påslakanet dig möjligheten att röra dig fritt. Varje natt.

Örngott – Som att sova på moln

Har din kudde ingenting att ta på sig? Vi kan hjälpa dig genom att erbjuda en stilren design i grått och vitt. Det vändbara örngottet passar inte bara i varje sovrum utan också till dig och din kudde.

Produktdetaljer

 • Konstruktion och material

  Material

  • Dra-på-lakan 95% Bomull, 5% Elastan
  • Påslakan 100% Bomull
  • Örngott 100% Bomull
 • Storlekar

  Storlekar för Emma-Sängkläder

  Påslakan
  135 x 200 cm
  Påslakan
  155 x 220 cm
  Dra-på-lakan
  80 x 200 cm
  Dra-på-lakan
  90 x 200 cm
  Dra-på-lakan
  100 x 200 cm
  Dra-på-lakan
  120 x 200 cm
  Dra-på-lakan
  140 x 200 cm
  Dra-på-lakan
  160 x 200 cm
  Dra-på-lakan
  180 x 200 cm
  Dra-på-lakan
  200 x 200 cm
 • Leveransinformation

  Fri frakt och fri retur.

 • Certifiering

  Emma-Sängkläder är bland de mest innovativa i sin utformning. De har genomgått ett stort antal tester och omfattande kontroller både vid utvecklingen men även regelbundet vid produktionen. Emma-Sängkläderna är även OEKO-TEX® Standard 100-certifierade (klass 1, 16.0.93305)..

Emmas löfte

En bekymmerslös sömnupplevelse

Vad betyder en bekymmerslös sömn för oss: När du beställt din vara levereras den direkt hem till dig. Det spelar ingen roll om det är en madrass, bäddmadrass, sängkläder eller en kudde. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för en oförglömlig sömn. Emma-madrass är utvecklad för att passa alla!

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte räcker för att avgöra sängkläders kvalitet och komfort. Köp sängkläder från Emma-madrass, vi erbjuder dig 100 nätter där du kan prova dina sängkläder i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.

Pengarna tillbaka

Om du testat sängkläderna och mot förmodan känner att de inte passar dig. Kan du enkelt returnera sängkläderna och få pengarna tillbaka.

Fri frakt och fri retur

Chanserna är goda att Emma-Sängkläderna blir dina nya favoritsängkläder, men om de inte skulle passa kan du enkelt skicka tillbaka dem.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: