Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Mikrofiber Kudde

5
De mjuka och lätta fibrerna håller kuddens volym och ger dig ett perfekt huvudstöd. Kudden har en lång hållbarhet och är enkel att sköta om tack vare de mjuka och högkvalitativa mikrofibrerna.
Emma Mikrofiber Kudde
De mjuka och lätta fibrerna håller kuddens volym och ger dig ett perfekt huvudstöd. Kudden har en lång hållbarhet och är enkel att sköta om tack vare de mjuka och högkvalitativa mikrofibrerna.

Leveranstid: 2 - 6 arbetsdagar

749,00 kr
Inklusive moms

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är tillräckligt för att välja rätt kudde. Vi låter dig därför prova vår tryckavlastade och sköna kudde i 100 nätter med öppet köp.

Pengarna tillbaka

Om du skickar tillbaka kudden får du tillbaka hela det betalda beloppet.

Fri frakt och retur

Vi levererar din Emma kudde direkt hem till dig. Är du inte nöjd med Emma kudden, så kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad.

En kudde, oändligt med möjligheter

Säg god natt till obekväm sömn. Med den mjuka och lena Emma Mikrofiber Kudden kommer du att sova bekvämt varje natt. Oavsett hur mjuk du vill att kudden ska vara kan du justera de 2 innekuddarna till dina behov. Så blir din säng precis så bekväm som du kan föreställa dig.

Kramig och Fyllig

Extra mjuk

Örngottet har 2 lager. Överst ligger ett andningsbart lager och under ligger ett tunt skikt som är vadderat med mikrofiber. För extra komfort är den övre sidan utrustad med ett extra mjukt lager.

Helhjärtad stöttning

Den större innerkudden är utrustad med mikrofiber för att ditt huvud alltid ska ligga mjukt.

I sjunde himlen

Den mindre innerkudden har mindre fyllning och känns underbart mjuk och fluffig. Som att sova på moln, fast bättre.

Detta gör vår Emma Kudde speciell

Bra form

Du söker en mjuk kudde som behåller sin form över tid. Du har hittat den! Tack vare de 2 lagrena av mikrofiber och det vadderade örngottet behåller kudden sin form och gosighet.

En tvättäkta kudde

En kudde som kan tvättas. Emma Kudden kan nämligen tvättas från topp till tå, eller rättare sagt från örngott till fyllning. Därför kan din kudde hålla sig hygienisk under en längre tidsperiod.

Justera kudden

För att varje kväll med Emma Kudden ska bli som du föreställt dig kan du ställa in kudden. Du kan välja att ha båda eller bara en av innekuddarna. Bestäm själv vad som känns bäst!

Höjd för varje sovtyp

Platt innerkudde

Du vill ha en bekväm kudde som är lite tunnare? Då rekommenderar vi dig att bara använde den plattare innerkudden. Så kan du få komfort utan att kudden känns för hög.

Hög innerkudde

Inte för mycket och inte för lite. Precis det får du när du väljer att bara använda den lite tjockare innerkudden. Så får du en bra mix av höjd och komfort.

Båda innerkuddarna

Den ultimata sova-på-moln-känslan får du när du använder båda innerkuddarna. Så får du en extra portion komfort och höjd.

Recensioner – Vad tycker våra kunder om Emma Kudden?

 • Väldigt nöjd

  by Agneta

  Tidigare har jag bara använt fastare kuddar för att de erbjudit mig bättre stöd. Den här kudden har fått mig att omvärdera mitt beslut. Jätteskön och mjuk samtidigt som jag får det stöd jag behöver.

 • Jag gillar innekuddarna

  by Linn

  Jag gillar verkligen att man kan ta ut en av innerkuddarna. För mig var kudden lite för hög med båda innerkuddarna. Jag sover bara med den lite tjockare innerkudden och det är helt perfekt för mig.

 • Fantastiskt mjuk och skön!

  by Christian

  Emmas mikrofiber kudde är fantastiskt mjuk och skön! Jag var lite rädd att kudden skulle vara så pass mjuk att formen skulle fallera, men nu har jag använt kudden ett tag och formen är fortfarande densamma som när jag köpte den.

Emmas löfte

Problemfri sömn på ett enkelt sätt

Vi menar allvar när vi säger att vi lovar en problemfri sovupplevelse. När du beställt din Emma Kudde gör vi det så enkelt som möjligt för dig och levererar snabbt till din dörr utan fraktkostnad. Äntligen kan din sovupplevelse höjas till en ny nivå!

100 nätters provsömn

För att testa en madrass behöver du mer än 10 minuter. När du köper en madrass från Emma, erbjuder vi dig 100 nätters öppet köp. Du kan då testa madrassen, bäddmadrassen och även kudden i lugn och ro. Är du nöjd kan du sova vidare på din madrass.

Pengarna tillbaka

Skulle Emma Kudden inte passa för dig, får du naturligtvis pengarna tillbaka. Helt utan dolda avgifter.

Fri frakt och fri retur

Chanserna är stora att Emma Kudden blir din nya favoritkudde. Därför skickar vi den till dig så snabbt som möjligt utan extra kostnader. Om mot förmodan inte skulle vara nöjd kan du returnera kudden helt utan kostnad.

Produktdetaljer

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel