Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Mikrofiber Kudde

5
De mjuka och lätta fibrerna håller kuddens volym och ger dig ett perfekt huvudstöd. Kudden har en lång hållbarhet och är enkel att sköta om tack vare de mjuka och högkvalitativa mikrofibrerna. Storleken är 70 x 60 cm.
Emma Mikrofiber Kudde
De mjuka och lätta fibrerna håller kuddens volym och ger dig ett perfekt huvudstöd. Kudden har en lång hållbarhet och är enkel att sköta om tack vare de mjuka och högkvalitativa mikrofibrerna. Storleken är 70 x 60 cm.

Leveranstid: 2 - 6 arbetsdagar

749,00 kr
Inklusive moms
62,42 kr p/m vid 12 delbetalningar

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är tillräckligt för att välja rätt kudde. Vi låter dig därför prova vår tryckavlastade och sköna kudde i 100 nätter med öppet köp.

Pengarna tillbaka

Om du skickar tillbaka kudden får du tillbaka hela det betalda beloppet.

Fri frakt och retur

Vi levererar din Emma kudde direkt hem till dig. Är du inte nöjd med Emma kudden, så kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad.

En kudde, oändligt med möjligheter

Säg god natt till obekväm sömn. Med den mjuka och lena Emma Mikrofiber Kudden kommer du att sova bekvämt varje natt. Oavsett hur mjuk du vill att kudden ska vara kan du justera de 2 innekuddarna till dina behov. Så blir din säng precis så bekväm som du kan föreställa dig.

Detta gör vår Emma Kudde speciell

Bra form

Du söker en mjuk kudde som behåller sin form över tid. Du har hittat den! Tack vare de 2 lagrena av mikrofiber och det vadderade örngottet behåller kudden sin form och gosighet.

En tvättäkta kudde

En kudde som kan tvättas. Emma Kudden kan nämligen tvättas från topp till tå, eller rättare sagt från örngott till fyllning. Därför kan din kudde hålla sig hygienisk under en längre tidsperiod.

Justera kudden

För att varje kväll med Emma Kudden ska bli som du föreställt dig kan du ställa in kudden. Du kan välja att ha båda eller bara en av innekuddarna. Bestäm själv vad som känns bäst!

Höjd för varje sovtyp

Platt innerkudde

Du vill ha en bekväm kudde som är lite tunnare? Då rekommenderar vi dig att bara använde den plattare innerkudden. Så kan du få komfort utan att kudden känns för hög.

Hög innerkudde

Inte för mycket och inte för lite. Precis det får du när du väljer att bara använda den lite tjockare innerkudden. Så får du en bra mix av höjd och komfort.

Båda innerkuddarna

Den ultimata sova-på-moln-känslan får du när du använder båda innerkuddarna. Så får du en extra portion komfort och höjd.

Tillverkad för dig

Extra mjuk

Örngottet har 2 lager. Överst ligger ett andningsbart lager och under ligger ett tunt skikt som är vadderat med mikrofiber. För extra komfort är den övre sidan utrustad med ett extra mjukt lager.

Helhjärtad stöttning

Den större innerkudden är utrustad med mikrofiber för att ditt huvud alltid ska ligga mjukt.

I sjunde himlen

Den mindre innerkudden har mindre fyllning och känns underbart mjuk och fluffig. Som att sova på moln, fast bättre.

Produktdetaljer

Emmas löfte

Problemfri sömn på ett enkelt sätt

Vi menar allvar när vi säger att vi lovar en problemfri sovupplevelse. När du beställt din Emma Kudde gör vi det så enkelt som möjligt för dig och levererar snabbt till din dörr utan fraktkostnad. Äntligen kan din sovupplevelse höjas till en ny nivå!

100 nätters provsömn

För att testa en kudde behöver du mer än 10 minuter. Därför erbjuder vi våra kunder att i lugn och ro testa vår mikrofiberkudde hemma med 100 nätters prövosömn.

Pengarna tillbaka

Skulle Emma Kudden inte passa för dig, får du naturligtvis pengarna tillbaka. Helt utan dolda avgifter.

Fri frakt och fri retur

Chanserna är stora att Emma Kudden blir din nya favoritkudde. Därför skickar vi den till dig så snabbt som möjligt utan extra kostnader. Om mot förmodan inte skulle vara nöjd kan du returnera kudden helt utan kostnad.

trust logo

Lena F.

Jag har haft ont i nacken och provat flera kuddar, sedan hittade jag Emma och med 100 dagar prövotid hade jag inget att förlora, och äntligen har jag hittat en kudde som tagit bort min smärta.

Ronny A.

Jag var inte säker på vad skillnaden mellan denna kudde och andra kuddar var, men kundtjänst personalen på Emma var mycket hjälpsamma. Kudden har verkligen hjälpt mot min nacksmärta

Erik B.

Jag gillar verkligen att du kan ta ut skikten för att se vad som passar dig bäst. Det tog mig några nätter att ta reda på vad som var bäst för mig, men nu när jag har hittat rätt nivå, så sover jag bättre än någonsin.

Patricia K.

Du kan justera höjden, jag har aldrig haft detta alternativ med kuddar tidigare, men det är mycket användbart. Genom att ta ut ett lager, kan jag få det till precis rätt höjd för mig!

Fredrik Z.

Idén att kunna ta bort lager är innovativ och genial. Personligen använder jag inte det, för jag gillar att ligga högt. Men för min fru var det mycket för högt, så hon tog ut ett skumlager. Så kudden passar oss båda.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: