Du har inga produkter i din varukorg.

Emma

Sängen med Europas mest prisbelönta madrass

Köp Emma Box Bed här

Sängen med Europas mest prisbelönta madrass

Köp Emma Box Bed här
Which? Best Buy Award

En rejäl säng med vår speciella Emma madrass

Klimatreglerande Fodral

Madrassen har ett fodral som är speciellt utformat för att reglera fuktigheten. Den är elastisk och följer madrassens alla rörelser.

Andningsbart med en snygg finish

Den mörkgråa sidokåpan garanterar optimal luftcirkulation. Materialet är slitstarkt och håller madrassen på plats samtidigt som den har ett stilrent utseende.

Tryckavlastande Emma Original madrass

Emma madrassen är tryckavlastande och anpassar sig perfekt till trycket från din kropp och sjunker gradvis för att säkerställa optimal komfort. Madrassen innehåller tre skumlager, för att ge optimal komfort.

En lyxig och stadig bas

Emma Box Bed kommer med en unik stabilitet tack vare den robusta anslutningen mellan säng, gavel och den extra kraftiga ribbotten. Samtidigt är det enkelt att flytta sängen när du vill ha ett annat perspektiv eller städa.

Luta dig tillbaka

Skulle du vilja luta dig mot något? Sänggaveln på Emma box-bed står alltid bakom dig. Redo för varje mysig frukost på sängen. Eller också när du bara vill läsa eller lyssa på musik.

Detta är vad som gör Emma Box Bed så skön att sova på.

Komfort

Emma Box Bed är en komplett säng som erbjuder dig en extremt stabil och bekväm produkt. Tillsammans med Emma madrass får du den bästa sömnupplevelsen som Emma har att erbjuda. Madrassen är tryckavlastande och anpassar sig perfekt till varje kroppstyp. Detta gör att du sover exceptionellt bra varje natt.

Stilren

Emma Box Bed utstrålar en lyxig look. Den kombinerar ett modernt utseende med klassisk design, i tidlös grå färg, för att framhäva en trygg och värdig känsla i alla sovrum. Sänggaveln adderar inte bara en elegant look, utan är också mycket bekväm att luta sig tillbaka mot. En design som du kan vara stolt över!

Kvalitet

Emma Box Bed är enastående stabilt tack vare den robusta anslutningen mellan säng, gavel och den extra kraftiga ribbotten. Dessutom ingår ju vår prisbelönta madrass som är designad för att ge maximal komfort och stöd för alla kroppstyper.

Äntligen en kontinentalsäng med en tjock, mjuk och bekväm madrass på den svenska marknaden!

Emma Box Bed är en unik produkt. En säng som ingen annan på den svenska marknaden. Vi fokuserar på att erbjuda komfort och kvalité till ett överkomligt pris, då vi säljer utan mellanhänder. Förutom en stadig dubbelsäng med gavel, får du vår prisbelönta Emma madrass, som kan användas direkt och utan en bäddmadrass. Med tre skumlager på totalt 25 cm, får du en bekväm sömnupplevelse som ingen resårmadrass kan jämföra sig med.

Köp Emma Box Bed här
Youtube

Komfort och kvalitet till ett överkomligt pris.

Med Emma Box Bed får du en lyxig och stadig säng kombinerat med vår prisbelönta madrass, för att garantera en exceptionell sömnupplevelse! Dessutom är det enkelt att montera den (se video bredvid).

Köp Emma Box Bed här
emma comfortable bed in a box

Emma gör det enkelt för dig att beställa.

Emma ska inte bara förbättra din sömn utan även din köpupplevelse, det är slut på månadslånga väntetider, dyra fraktkostnader och krångliga returprocesser. Du får prova Emma madrassen under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Upptäck även vår bäddmadrass och kudde!

Köp Emma Madrass här

Emmas löfte

En bekymmerslös sömnupplevelse.

Vad betyder en bekymmerslös sömn för oss: När du beställt din madrass levereras den direkt hem till dig. Det spelar ingen roll om det är en madrass, bäddmadrass eller en kudde. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för en oförglömlig sömn. Emma madrass är utecklad för att passa alla.

100 nätters provsömn

Vi vet att 10 minuter inte är räcker för att avgöra en madrass kvalitet och komfort. Köp bästa madrassen från Emma madrass, vi erbjuder dig 100 nätter där du kan prova din madrass i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.

10 års garanti

Vi är så övertygade om att vår madrass är av högsta kvalitet att vi erbjuder alla våra kunder 10 års garanti vid köp av en ny madrass hos oss. Emma är en garanterat bra madrass.

Fri frakt och retur

Köp Emma madrass, vi fraktar madrassen hela vägen till din dörr utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din madrass, kontakta oss så hämtar vi upp den hemma hos dig. Självklart behöver du inte packa ner den i lådan igen.

Don't worry. Sleep happy.
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan:

trygg-e-handel