Bästa madrassen - Emma erövrar Europa

Emma madrassen finns i 13 europeiska länder och har redan tilldelats bästa köpet- eller bästa madrassen av oberoende organisationer i sex länder. Emma madrassen bräcker därmed alla andra tillverkare, så som Simba, Casper, Auping, Pullman och Tempur. Uppgradera din säng på en helt ny nivå och beställ Emma madrass.

Emma Madrassen
Bästa madrassen i Europa

Emma Madrass är bäst i test!

Test-Aankoop - Testfakta i Belgien har belönat Emma till bästa madrassen Belgien

I oktober 2017 belönades Emma Madrass till bäst i test av den belgiska organisationen Test-Aankoop som utför tester av hushållsprodukter för att hjälpa konsumenter. Emma fick högsta betyget (5 av 5 möjliga poäng) vid tester gjorda på dess elastiska egenskaper. Madrassen fick även högt betyg i Test-Aankoop för dess hållbarhet. Madrassens livslängs har bedömts efter följande faktorer: dess hållbarhet, dess förmåga att behålla formen samt dess hårdhet och kroppsstöd, var av Emma madrassen fick högsta betyg tre kategorier! Resultatet var högre än madrasser från bland annat Auping, Velda, Tempur, Swiss Sleep och Ikea.

Läs mer

Que Choisir - Testfakta i Frankrike har uttsätt Emma madrassen till bäst i test Frankrike

Den franska organisationen L'UFC-Que Choisir har utsätt Emma Madrassen till den bästa madrassen! L'UFC-Que Choisir har testat madrasser med visko-elastiskt skum, där Emma fick betyget 15 av 20 möjliga, vilket gjorde Emma madrassen till bäst i test. De produkter som testades var 24 madrasser av minnesskum. Den testade Emma madrassen var av storleken 140x200cm. L'UFC Que Choisir har sedan 1952 arbetat med att informera de franska konsumenterna om produkter samt ge råd till franska hushåll.

Läs mer

Emma madrass är bäst i test 2018 i Nederländerna av Testfakta Consumentenbond
Nederländerna

Emma madrassen testades som den bästa madrassen i mars, maj och augusti 2017 och återigen i januari 2018 av holländska Consumentenbond. Emma fick särskilt högt betyg på madrassens hållbarhet och stödförmåga. Consumentbond är Hollands ledande konsumentorganisation, som gör oberoende produkttest på regelbunden basis. Titeln som Bäst i test utses till de madrasser med utmärkande resultat vid undersökning av dess stödförmåga, hållbarhet samt dess förmåga att andas. Consumentbond har utfört tester på madrasser av visko-skum, latex och madrasser med fjädring.

Läs mer

Vad gör Emma madrass till bäst i test?

Emma madrass 90x200 ger bäst stöd.
Perfekt stöd
Madrassen ger perfekt fördelning av stöd för både långa och tunga personer enligt flertalet test. Bra stöd är viktigt för att undvika ryggsmärtor samt spänd nacke. Basen är gjord på kallskum av bästa kvalitet följt av ett lager Airgocell®-skum och viskoelastiskt-skum, vilka bidrar till ökad komfort, för en god nattsömn. Det är viktigt att ta hänsyn till även långa och tunga personer vid test av madrasser då trots allt svenskar är längre än genomsnittspersonen.
Garanti på madrassens hållbarhet och sängens hållbarhet
Lång hållbarhet
Madrassen Emma har fått höga betyg från bl.a. Consumentenbond på grund av sin elastisitet (9.6) och livslängd (9.3) . Bättre kvalitet på skummet ger bättre motstång och längre livslängd. Därför är Emma det bästa alternativet för alla som inte vill köpa en ny madrass vartannat år. Eftersom madrassen är högkvalitativ med lång livslängd erbjuder vi 10 års garanti på alla våra madrasser.
Öppet köp, fri frakt och fri retur
Bra villkor
Emmas fantastiska köpvillkor värdesätts högt av testorganisationer. Bland annat får alla våra nya kunder 100 nätters provsömn i sitt eget hem, 10 års garanti, fri frakt och fri retur. För oss är det sjävklart att du ska få prova madrassen under en längre tid i ditt eget hushåll. Bara då kan du få dig en verklig uppfattning. Du kan enkelt köpa en ny madrass online och du slipper besöka en mängd butiker för att hitta rätt produkt. Att köpa en madrass av högsta kvalitet är enkelt!

Smart design för att sova bättre

Emma Madrassens design består av tre lager väl utvalt skum som omfamnas av ett tåligt fodral som andas och formas efter din kropp. Emma Madrass passar alla sängar och behöver inte ytterligare bäddmadrass.

Madrassen Emma
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Överdrag som andas
  Materialet är utformat för att reglera fuktigheten. På så sätt kommer din madrass aldrig vara klibbig. Ytan är elastisk för att formas efter madrassen vid användning. Klädseln går att dra av och är tvättbar, så du behöver inget madrasskydd för att hålla den ren.
 • Punktelastisk med Airgocell®
  Lagret med Airgocell® skum garanterar en bättre nattsömn. Dess gel-liknande struktur ger dig omedelbart stöd samtidigt som det håller dig sval och torr.
 • Tryckavlastande minnesskum
  Madrassens mittersta lager av minnesskum är perfekt för att fördela din vikt och minska belastningen på din kropp. Minnesskummet gör madrassen mer bekväm samtidigt som det låter dig sova utan att störas av din partners rörelser.
 • Kallskum som ger stöd
  Kallskummet håller din ryggrad rak genom att ge stöd i de områden som behövs. Skummet är flexibelt så att du kan sova i den position som är mest naturlig för din kropp, oavsett om du sover på sidan, på rygg eller på magen.
 • Slittåligt skydd med handtag
  Den mörkgråa sidan av fodralet ger bra ventilation och ser stilrent ut. Tack vare dess slitstarka yta kan madrassen ligga stadigt på alla typer av ytor. Det är därför det inte heller nödvändigt att använda madrasskydd, lamellbotten eller resårbotten.

Nederländska Consumentenbonds test

Total poäng (Bäst i test) 7,7
Livslängd (hållbarhet) (40%) 9,3
Andningsförmåga (10%) 7,1
Resistans (6%) 9,6
Vägning efter vändning (6%) 8,2
Hanterbarhet (2%) 7,7
Stöd för de som sover på rygg (18%) 7,0

Lätt stöd (6,7)
Tungt stöd (7,2)

Stöd för de som sover på sidan (18%) 6,2

Lätt stöd (6,7)
Tungt stöd (5,9)

Slutliga resultatet
7,7
Konkurrenter till Emma Madrassen
Auping Maestro
Matt
The Bachelor
Tempur
original breeze
Bruno
Bruno matras
Simba
Simba matras
Eastborn
Sprint
IKEA
Hokkasen
Emma madrass erbjuder ultimat hållbarhet

Hållbarhet

Madrassens resistans och varaktighet testas med en rulle på 140 kg som placeras 30 000 gånger på madrassen.
Testet är utformat för att simulera genomsnittlig användning av madrassen under 8-10 års tid. Därefter utvärderas hur mycket höjd madrassen förlorat, dess hårdet och om den ger kroppen ordentligt stöd. Emma klarade alla tester och fick totalt 9,3 poäng.

Läs mer

Madrass ned bättre ventilation

Ventilation

Ventilation och isolering testades genom att använda en klimatkammare som simulerar olika tänkbara klimatförhållanden (normala och extrema).
En genomsnittsperson gör av med en halv liter svett per dag, Att ha en madrass med god luftxäling är därför viktigt för att hålla sängen fräsch längre. Ju mer fukt madrassen absorberar och luft som kan flöda desto bättre är ventilationen. För att öka luftväxlingen har Emma madrassen utformats med ett skum som har öppna porer samt med ett madrasskydd som andas.

Läs mer

Hur bra stöd Emma madrass ger kroppen.

Stöd

Consumentenbond testar madrassens stödförmåga både på personer som är korta och lätta så väl som långa och tunga. Bäddmadrass behövs inte för stödet.
I Consumentenbonds test undersöks personers fysik genom ett antal sensorer som placeras längst med ryggraden och på sidan av madrassen. Sensorerna mäter graden av stöd för huvudet, nacken, axlarna, ländgyggen, höften, låren och hälarna.

Läs mer

Emma utses till testvinnare.

Bäst i test

Consumentenbond utser en vinnare bland de madrasser med bäst testresultat.
Bland deltagarna i testet fanns madrasser med varierad kvalitet, prisklass och från olika tillverkare. De största tillverkarna får ofta flera av sina madrasser testade, samt av olika organisationer. Consumentenbond utser en madrass till "bäst i test" och en annan till "bästa köpet", där bästa köpet oftast är en madrass med lägre pris. Madrassen som utses till bäst i test är oftast dyrare. Emma Madrass kostar 5 999kr för storleken 90x200cm och är därför en av de billigaste madrasserna att vinna bäst i test av Consumentenbond.

Läs mer

Sov bättre.
Prova Emma nu!

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

För att erbjuda den bästa köpupplevelsen så använder vi oss av kakor, inklusive tredjepartskakor som alltid följer vår strikta integritetspolicy. Genom att fortsätta surfa på vår sajt, så godkänner du användandet av kakor. Läs mer och uppdatera dina kak-preferenser här.

Jag accepterar