20% rabatt på alla produkter 20% rabatt på alla produkter Emma20 Giltig i ends in

Du har inga produkter i din varukorg.

Mest prisbelönta madrassen i Europa

Höjdpunkter från vår succé

Prisvinnande komfort

Emma: Det medvetna valet

Prisvinnande komfort

Emma: Det medvetna valet

Prisvinnande komfort

Emma: Det medvetna valet

Prisvinnande komfort

Emma: Det medvetna valet

Prisvinnande komfort

Emma: Det medvetna valet

Prisvinnande komfort

Emma: Det medvetna valet

Hur testas madrassen?

 • Kroppsstöd

  Consumentenbond testar madrassens stödförmåga både på personer som är korta och lätta så väl som långa och tunga. Bäddmadrass behövs inte för stödet. I Consumentenbonds test undersöks personers fysik genom ett antal sensorer som placeras längst med ryggraden och på sidan av madrassen. Sensorerna mäter graden av stöd för huvudet, nacken, axlarna, ländgyggen, höften, låren och hälarna.

 • Hållbarhet

  Madrassens resistans och varaktighet testas med en rulle på 140 kg som placeras 30 000 gånger på madrassen. Testet är utformat för att simulera genomsnittlig användning av madrassen under 8-10 års tid. Därefter utvärderas hur mycket höjd madrassen förlorat, dess hårdhet och om den ger kroppen ordentligt stöd.

 • Andningsförmåga

  Andningsförmågan och isolering testades genom att använda en klimatkammare som simulerar olika tänkbara klimatförhållanden (normala och extrema). En genomsnittsperson gör av med en halv liter svett per dag, Att ha en madrass med god luftväxling är därför viktigt för att hålla sängen fräsch längre. Ju mer fukt madrassen absorberar och luft som kan flöda desto bättre är andningsförmågan. För att öka luftväxlingen har Emma madrassen utformats med ett skum som har öppna porer samt med ett madrasskydd som andas.

 • Formstabilitet

  Emma madrass har prisats för sin formstabilitet och sover du md en partner kan du glädjas åt att madrassen inte överför rörelser genom madrassen. Din partner och du kan därför sova lugnt under hela natten.

 • Rörelse

  Emma madrass låter dig inte sjunka ner i madrassen så att du inte kan röra dig under natten. Vi har prisats för att Emma madrass tillåter dig att röra dig under din sömn utan hinder.

Upptäck Emma madrass

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.