Emma Madrass - Bäst i Test
Europas bästa madrass till din säng!

Läs mer om madrasstesten här.

Grå kontinentalsäng, ramsäng eller madrass att köpa Till madrassen
 
Emma madrass är certifierad av Trygg E-handel och det är tryggt och säkert att handla madrasser och sänger hos Emma

Handla tryggt och säkert

Säng och madrass av högsta kavlitet

Textilier av högsta kvalitet

Den ideala madrassen som passar alla - hundratusen sålda madrasser

Över 100.000 sålda madrasser

Madrass från Emma är mångfaldig testvinnare i Europa!
Vår madrass - Mångfaldig testvinnare i Europa!

Emma madrass finns i 13 Europeiska länder och har redan tilldelats bästa köpet- eller bästa madrassen av oberoende organisationer i sex länder. Och vi är stolta över det! I Nederländerna har Emma madrassen belönats flera gånger till bäst i test av konsumentförening. Emma är också vinnare i Italien, England, Portugal, Belgien och Frankrike.

Sov bättre med Emma madrass

En skummadrass som erbjuder komfort och stöd

Emma vill erbjuda dig en madrass så att du kan sova bättre i din egen säng. Vi har kombinerat marknadens bästa material för att skapa den ideala madrassen. Emma Madrass är lämplig för alla kroppstyper, passar alla sängar och behöver ingen bäddmadrass. Föredrar du dock en hårdare eller mjukare madrass, kan du också komplettera madrassen med Emma bäddmadrass. Utöver detta, kombinera madrassen med Emma resårbotten och skapa en säng som ger dig ultimat sovkomfort.

Upptäck materialet
Skummadrass med tre special lager - Airgocell, memory foam och kallskum
Madrasser och sänger med öppet köp: riskfri provperiod i 100 dagar 100 nätters provsömn 

Vi vet att 10 minuter inte är räcker för att avgöra en madrass kvalitet och komfort. Därför erbjuder vi dig 100 nätter där du kan prova din nya Emma Madrass i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.
Läs mer

Alla sänger och madrasser är garanterad 10 års garanti 

Vi är så övertygade om att vår madrass är av högsta kvalitet att vi erbjuder alla våra kunder 10 års garanti vid köp av en ny madrass hos oss.
Garanterat bra madrass.

Fri hemleverans på kontinentalsäng och madrass Fri frakt och retur 

Vid köp av din nya Emma madrass eller säng fraktar vi den gratis hela vägen till din adress. Om du mot förmodan inte är nöjd med din madrass, kontakta oss så hämtar vi upp den hemma hos dig. Självklart behöver du inte packa ner den i lådan igen.
Hur funkar det?

Njut av en god nattsömn
Välj Emma till ditt sovrum!

Köp madrasser och sänger
Till madrassen
Hur registrerar jag mig?

Du kan avsluta din prenumeration genom att klicka på länken (längst upp eller längst ner) i nyhetsbrevet eller på dina sidor under menyn 'Nyhetsbrev prenumeration'. Du kan också kontakta vår kundtjänst.

Vi gör inget tillägg i form av överföringskostnader. Endast dina standardkostnader kan tillkomma, vänligen kontakta din bank för information.