20% rabatt på alla produkter med koden 20% rabatt på alla produkter med koden Emma20 Giltig i ends in

Du har inga produkter i din varukorg.

Önska dig inte bara god sömn. Välj det bästa.

Emma madrass är den bästa madrassen, det kan vi bevisa med våra utmärkelser som bästa madrass runtom i Europa. Tillsammans med vår service erbjuder vi en bekymmerslös sömnupplevelse.

En bekymmerslös sömnupplevelse.

100 nätters provsömn

10 minuter räcker inte för att testa en madrass. När du köper en madrass från Emma, erbjuder vi dig 100 nätters öppet köp. Du kan då testa madrassen och bäddmadrassen i lugn och ro. Är du nöjd kan du sova vidare på din madrass.

Läs mer

10 års garanti

Vi är så övertygade om att vår madrass är av högsta kvalitet att vi erbjuder alla våra kunder 10 års garanti vid köp av en ny madrass hos oss. Detta gäller självklart madrassen och vår uppskattade bäddmadrass.

Läs mer

Fri frakt och retur

Köp Emma madrass, vi fraktar madrassen hela vägen till din dörr utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din madrass, kontakta oss så hämtar vi upp den hemma hos dig.

Läs mer

Prisbelönt komfort

Emma: Det medvetna valet

Hållbarhet och stöd

Högst betyg för hållbarhet och stöd

Bästa madrassen

Enligt kunderna den bästa madrassen

Madrass med utmärkt stöd

Skummadrass med utmärkt tryckavlastning

Den bästa madrassen i Europa

Europas mest prisbelönade memory foam madrass

Är du redo att förbättra din sömn?

Drömmer du om en madrass som ska ge dig din sömn tillbaka? Emma madrass är utvecklad för att förbättra din sömn. Din nya madrass ska ge dig energi för dagen eller hålla om dig under en lat dag.

Läs mer
cozy morning coffee in bed

En madrass för alla

Emma är Europas mest prisbelönade företag inom sovindustrin. Sedan företagets start 2015 har vi årligen tagit hem priser för bästa madrassen runtom i Europa. Upptäck även vår bäddmadrass och kudde. Emma ska inte bara förbättra din sömn utan även din köpupplevelse, det är slut på månadslånga väntetider, dyra fraktkostnader och krångliga returprocesser.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.